Liderul USR Bucureşti explică de ce PMP nu a fost acceptat în alianţa pentru Capitală

A.P.
Politică / 3 august 2020

CLAUDIU NĂSUI

CLAUDIU NĂSUI

Activitatea consilierilor generali şi locali ai PMP a cântărit decisiv, atunci când s-a decis ca Partidul Mişcarea Populară să nu fie cooptat în alianţa pentru Bucureşti dintre PNL şi USR-PLUS, a declarat luni la RFI liderul USR Bucureşti, Claudiu Năsui, conform g4media.

"Am avut discuţii cu consilierii noştri, cu filialele noastre şi absolut toate erau total dezamăgite, ca să folosesc un cuvânt mai uşor, despre activitatea PMP-ului în consilii până acum şi atunci lucrul acesta a cântărit decisiv. Sunt unele compromisuri pe care le poţi face în politică şi unele pe care nu le poţi. Noi la USR-PLUS am renunţat la nişte candidaturi foarte bune, oameni care erau foarte bine plasaţi şi care au trebuit să facă un pas în lateral, în ideea candidaturilor comune (...). E foarte greu să ceri acest sacrificiu şi filialelor şi oamenilor şi candidaţilor, în momentul în care pui persoane pe care nu le poţi susţine la comun şi cu care te compromiţi susţinându-le la comun", a explicat Năsui.

Întrebat dacă Nicuşor Dan nu va pierde voturi, în cazul în care Traian Băsescu va candida la Primăria Capitalei, liderul USR Bucureşti a răspuns: "Toate sondajele şi de la PNL şi de la USR arată că Nicuşor Dan are prima şansă, aş spune cu o marjă de eroare consistentă, pentru aceste alegeri, indiferent de ce se va întâmpla şi atunci suntem în spatele lui în întregime şi vom face cea mai bună campanie, ca să mărim această marjă de încredere".

După alegerile locale din 2016, PMP a asigurat celor de la PSD majoritatea în şase consilii judeţene şi în numeroase consilii locale din întreaga ţară. De asemenea, partidul fondat de Traian Băsescu a votat constant alături de PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, asigurându-i Gabrielei Firea majoritatea necesară adoptării proiectelor sale, conchide g4media.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. În niciun caz PMP nu e mai toxic pentru USR decât Ciolos! Apoi PMP la nivel de vârf a susținut necondiționat guvernul Orban. În sfârșit PMP a susținut pe Nicușor Dan la Primărie în timp ce PLUS amenința cu ridicola candidatură a lui Vlad Voiculescu

    PLUS e o caricatură de partid cu pretenții imposibile!

    Doamne, mă tot întreb ce a mâncat Ciolos la naștere de îi merge așa de bine? 

    1. Nu contează ce a mâncat, contează cine l-a hrănit și câte stele avea

    Chinezi fac de la Ac cu gămălie la SATELIȚI fără fonduri de 8o.000.000.000. de € de la UE. AICI 24 din 24 POLITICĂ, POLITICĂ, POLITICĂ.....

    1. Fac, dar cu lagăre și sclavi.

    Bazaconiile acestea USR si PLUS, vor pricinuii disiparea membrilor liberali autentici in neant si derapta va fi in urmatorii ani securistoida in totalitate. Se fac eforturi pentru impunerea USR, PLus (cu uzurpatorul de prerogative constitutionale Ciolos), drept alternativa la marele si istoricul PNL. Tradatorii de neam si tara PDL-isti, vor sa fie din nou stapanii destinelor Romaniei. Si sa devalizeze bugetul Romaniei. Jos securitatea, jos usr jos plus. Jos tradatorilor de neam si tara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb