Liga Studenţilor Români din Străinatate transformă vara asta manualele în cunoştinţe practice

C.P.
Companii #Consultanţă / 30 iunie 2010

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) lansează în această vară două noi proiecte: Business Consulting Case Study Event şi Dezvoltarea Durabilă la Marea Neagră.

Business Consulting Case Study Event se va desfăşura în perioada 8-9 Iulie la Casa Studenţilor Economişti din Bucureşti. Acest eveniment are ca scop rezolvarea unui studiu de caz pe domeniul consultanţei de management şi se va desfăşura în felul următor: în a doua parte a zilei de 8 Iulie participanţii se vor întruni pentru a forma echipele de lucru, iar pe 9 Iulie, în prima parte a zilei, consultanţii de la companiile invitate (Accenture, Contrast, KPMG, PriceWaterhouseCoopers, McKinsey-t.b.c.) vor face prezentarea companiilor, urmând ca în a doua parte a zilei participanţii să rezolve studiul de caz propus în grupe şi să prezinte rezultatele în faţa unui juriu format din aceiaşi consultanţi de la companiile mai sus menţionate.

Participanţii vor fi studenţi/absolvenţi care studiază/au studiat în străinătate şi care sunt direct interesaţi de a experimenta cum este să fii consultant pentru o zi. Pentru participanţii care se vor remarca există şansa de a fi recrutaţi de către firmele invitate.

Conferinţa Dezvoltarea Durabilă la Marea Neagră se va desfăşura în perioada 28-29 August la Constanţa. Conferinţa cuprinde două grupuri de lucru, după cum urmează: 1. "Geopolitică şi Geostrategie la Marea Neagră" cu următoarele subiecte de discuţie: România în Uniunea Europeană şi rolul său la Marea Neagră, Securitate Energetică, Importanţa strategiei dunărene pentu regiunea Mării Negre, Iniţiativele de cooperare regională în zonă Mării Negre şi 2. "Investitii durabile la Marea Neagra", în cadrul căruia se va discuta despre: Energie regenerabilă, Protecţia şi valorificarea patrimoniului Mării Negre şi a Deltei Dunării, Ecoturism, Reciclarea şi valorificarea deşeurilor şi Noile tehnologii informatice şi dezvoltarea durabilă.

Primul grup de lucru constă într-o competiţie de eseuri ştiinţifice pe unul din subiectele propuse. Al doilea grup de lucru constă într-o competiţie de proiecte antreprenoriale în domeniul investiţiilor durabile.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu sunt membru in LSRS, nu am facut studiile afara. Dar am un mare respect pentru ei, org asta face ceva intr-o tara in care nu se mai misca nimic. Sunt de urmarit, macar sa vina sa schimbe ceva pana nu ne termina astia!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb