MAGGIE KITSHOFF, PRIME KAPITAL: "Bucureştii Noi devine una dintre cele mai atractive zone din Capitala României"

RAMONA RADU
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 22 noiembrie 2018

Prime Kapital urmează să construiască în apropierea staţiei de metrou Jiului un nou ansamblu rezidenţial, cu 458 de locuinţe

Prime Kapital a anunţat, ieri, că investeşte într-un nou proiect imobiliar, Marmura Residence, compus din cinci clădiri care vor găzdui, în total, 458 de apartamente.

Ansamblul rezidenţial este situat în Bucureştii Noi, în apropierea staţiei de metrou Jiului, iar apartamentele sunt grupate în patru categorii: studio-uri duble, două, trei şi patru camere.

Maggie Kitshoff, directorul diviziei de Proiecte Rezidenţiale al Prime Kapital, a declarat: "Zona Bucureştii Noi devine, tot mai mult, una dintre cele mai atractive zone ale Capitalei, cu infrastructură solidă, la a cărei dezvoltare au contribuit proiectele rezidenţiale şi de birouri apărute în ultimii ani. (...). Obiectivul este ca proiectul să devină un hub important în zonă".

Complexul de locuinţe urmează să fie construit pe un teren de 1,5 hectare şi va fi deservit de 509 locuri de parcare subterane.

Regimul de înălţime al celor celor cinci imobile variază de la P+3 la P+11, proiectul Marmura Residence incluzând şi 5.700 de metri pătraţi de spaţii verzi, 1.700 de metri pătraţi des-tinaţi spaţiilor de retail şi servicii şi 1.000 de metri pătraţi pentru spaţiile de coworking.

Potrivit directorului diviziei de Proiecte Rezidenţiale al Prime Kapital, locuinţele în Marmura Residence pornesc de la preţul de 58.000 de euro, 70% dintre acestea fiind apartamente de tip double studio şi cu două camere.

Reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar au afirmat, ieri: "Cel mai ieftin apartament porneşte de la 58.000 euro + TVA şi este un studio dublu. Studiourile duble au suprafeţe utile totale cuprinse între aproximativ 41-44 de metri pătraţi, cu terase de 7,1 metri pătraţi. Locuinţele cu două camere au suprafeţe utile totale cuprinse între circa 48-55 de metri pătraţi şi terase de 6,9 metri pătraţi până la 7,1 metri pătraţi. Suprafeţele utile totale ale locuinţelor cu trei camere se încadrează între 69-76 de metri pătraţi, având câte două terase de 7,1 şi 4,8 metri pătraţi, iar în cazul celor de patru camere vorbim de suprafeţe utile totale de aproximativ 83 de metri pătraţi şi câte două terase de 5,9, respectiv 8,7 metri pătraţi. Apartamentele cu patru camere pot fi şi de tip duplex".

Conform investitorului, şi dezvoltatorului proiectului, construcţia urmează să înceapă în primăvara anului 2019, primele unităţi vor fi predate în 2020, iar termenul estimat pentru finalizarea proiectului vizează un orizont de timp de circa doi ani şi jumătate.

Reprezentanţii Prime Kapital au mai spus că etapa de pre-sales a locuinţelor din ansamblu va începe peste două săptămâni.

Prime Kapital este dezvoltatorul proiectului Avalon Estate, lansat anul acesta, situat în partea de nord a Capitalei, care va dispune, la final, de 733 de locuinţe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb