MAI:  Peste 42.000 de permise de conducere ridicate în perioada sezonului estival

V.I.
Miscellanea / 16 august 2019

Peste 42.000 de permise de conducere ridicate în perioada sezonului estival

Peste 42.000 de permise de conducere au fost ridicate în perioada sezonului estival, înregistrându-se o creştere cu 20 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, 6.600 dintre acestea fiind reţinute pentru consumul de alcool şi conducere sub influenţa alcoolului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Georgian Drăgan. El a precizat că în timpul sezonului estival s-a înregistrat şi o creştere a persoanelor depistate în timp ce conduceau sub influenţa substanţelor psihoactive.

Georgian Drăgan a declarat vineri, în staţiunea Mamaia, că lucrătorii MAI au intervenit în acest sezon estival la 212.000 de evenimente.

"În perioada sezonului estival, lucrătorii MAI au intervenit la aproximativ 212.000 de evenimente şi au aplicat aproximativ 600.000 de sancţiuni contravenţionale. În această perioadă a sezonului estival aici, pe litoral, au fost detaşaţi 182 de poliţişti şi 132 de cadre din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului prin scăderea timpilor de intervenţie la evenimentele sesizate. În această perioadă, poliţiştii şi jandarmii au asigurat măsurile de ordine la aproximativ 10.000 de manifestaţii publice", a afirmat purtătorul de cuvânt al MAI.

El a menţionat că, în timpul sezonului, poliţiştii de la Rutieră au constatat 8.500 de infracţiuni şi au aplicat 440.000 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 143.000 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale.

De asemenea, au fost reţinute 42.000 de permise de conducere şi s-a înregistrat şi o creştere a depistării persoanelor care conduc sub influenţa substanţelor psihoactive.

"S-a constatat o uşoară creştere a depistării persoanele care conduc sub influenţa substanţelor psihoactive şi nu numai, în ceea ce priveşte conducerea sub influenţa alcoolului, la fel s-a constatat o uşoară creştere. În perioada sezonului estival au fost reţinute 42.000 de permise de conducere, cu 20 la sută mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Dintre acestea, 6.600 au fost reţinute pentru consumul de alcool şi conducere sub influenţa alcoolului", a afirmat Georgian Drăgan.

El s-a referit şi la minivacanţa de Sfânta Maria, spunând că în această perioadă 21.000 de lucrători MAI asigură măsurile de ordine şi siguranţă publică.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sticatul concediilor celor 42.000 de oameni trebuie rasplatit regeste, iata de ce Georgian Dragan este indreptatit sa iasa la pensie cu pensie speciala la 50-55 de ani. Sefii MAI de la prostul de Fifor la doctorii academicieni agramati care fura din bugetul ministerului 25% din salariile lunare in baza unor doctorate plagiate pot sa faca o serbare de bilant insotita de chiolhanul de rigoare si nimeni sa nu ii deranjeze! Sa nu ii mai dernjeze nimeni , contribuabilii sa nu sune obraznic la 112 ci sa lase rapiti si omorati cu demnitate fara a strica sarbatorile acestor genii cu care ne-a blagslovit demoratia de servicii. Nu degeaba circulatia este regina politiei, nu degeaba toti sefii politiei vin de la circulatie. Scarba imi e de politistii de la circulatie , din cauza lor scarba imi e de tara asta ! De asta concediile incep doar la granita, cand iesi din tara asta unde te hingheresc gunoaiele astea! Caut cuvinte grele si nu gasesc nimic care sa defineasca cat de cat apropiat repulsia provocata de aceste lichele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb