Majoritatea germanilor sprijină vaccinarea obligatorie anti-COVID-19

G.B
Internaţional / 5 decembrie 2021

Majoritatea germanilor sprijină vaccinarea obligatorie anti-COVID-19

Aproape două treimi din populaţia Germaniei susţine vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 - o propunere care urmează să ajungă în curând în Parlamentul german, conform unui sondaj publicat astăzi, relatează dpa, citată de Agerpres.

Rezultatele sondajului arată că 63% dintre respondenţi susţin imunizarea obligatorie a cetăţenilor germani împotriva coronavirusului, în timp ce 30% s-au opus şi 7% nu au dat niciun răspuns.

Sondajul a fost realizat de YouGov pentru dpa în rândul a 2.067 de persoane.

În urmă cu aproximativ un an, după ce primele vaccinuri au fost administrate în Germania, la sfârşitul lunii decembrie 2020, circa 56% dintre germani susţineau obligativitatea vaccinării anti-COVID, în timp ce 33% erau împotrivă.

Viitorul cancelar Olaf Scholz a declarat că intenţionează ca o lege care impune vaccinarea împotriva COVID-19 a întregii populaţii să fie supusă la vot în Bundestag în februarie sau martie.

Rezultatele sondajului au fost publicate în momentul în care Institutul Robert Koch (RKI) a raportat o scădere uşoară a numărului de cazuri de COVID-19. Astfel, au fost raportate 42.055 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, faţă de 44.401 în urmă cu o săptămână. Rata de incidenţă calculată la şapte zile a fost de 439,2 cazuri la 100.000 de locuitori.

Opinia Cititorului ( 29 )

  1. sondaj facut de pieleanu

    bravo germanilor

    1. ... pentru ca de la voi a plecat fascismul si nazismul si teroarea.

      .... si Mecerdes si BMW si Audi si Volkswagen si Opel si Porsche.

    Aia 63% sunt Fritzii vaccinati! Si la noi, daca s-ar face un sondaj corect, procentul celor care sustin vaccinarea obligatorie ar fi format din 99% de mamaligari injectati! Am observat ca cei vaccinati, capata dintr-o data o placere sadica si dictatoriala de-ai vedea si pe ceilalti, cat mai repde injectati, daca se poate, chiar obligati sau fortati! Asta arata ca aceste injectii mortale distrug nu doar trupul omului, ci sufletul acestuia!

    1. Tu ai mancat salam cu soia nu? D-aia esti asa de vrednic dac facadu-i pe ceilalti mamaligari, desteapto... observatorul pluii cu sufletul intact in rai....

      Intai, inavata sa scrii avortonule, apoi foloseste-ti creierul ala macar pt o gandire elementara, dar daca e localizat in pantaloni, dupa cum dovedesti, atunci chiar nu mai ai nici o sansa!

      E greu sa te ridici la nivelul meu intelectual, cretinule! Nu-mi ajungi nici pana la genunchi, insa daca incerci s-ar putea sa ajungi un pic mai sus... de unde iti transmit "respectele mele". Tine gura tuguiata!

      Nesimtire cu spume la 3.1 si 3.2. Un golan vaccinist.

      Stai linistit, "intelectualule", ca muia este ereditara la voi in familie, pe care o inghititi cu totii pe nerasuflate, dupa care exclamati extaziati, ca are gust de ch arlota!

      Asadar nu te saturi doar cu muie de cioara ? Mai mananci si cacat asezonat, nimicule, nu te mai saturi...

      Pofta buna panarama  

      E criza mare de muie, de cand ati inghitit-o pe toata, intreaga voastra familie de urangutani lustruitori de bastoane paroase! Adevarul e ca, sunteti profesori universitari in domeniul asta!

      ce viteaz esti tu ma pe net, ce viteaz bah muistule

      Eu zic sa i-o bagi lui ma-ta direct in cur, ca sa ragaie apoi parashuta de placere!

    Dintotdeauna au fost "bătuți în cap".

    Dintotdeauna au fost "bătuți în cap".

    1. D-aia au ajuns cel mai respectat popor de pe glob, "inteligentule" care esti.

      Câte milioane de oameni au murit în cele două războaie mondiale? Cel mai respectat popor de pe glob este "poporul ales".

      Mattias Desmet, profesor la clinica de psihologie a Universității din Gent și argumentul acestuia despre „psihoza în masă” la care asistăm:

      Profesorul Desmet susține că „ei (oamenii) sunt realmente hipnotizați, o mare parte a populației este hipnotizată”, o situație asemănătoare cu ceea ce i s-a petrecut poporului german în anii 1920 și 1930. 

      Teoria profesorului Desmet explică numeroase comportamente care altminteri sunt inexplicabile, cum ar fi acest nivel extrem de agresivitate și de ură care se manifestă împotriva oricui susține altceva, tot ce nu corespunde discursului dominant. Ei atacă aceste lucruri în termeni foarte personali. Iar atacurile lor pline de ură nu se bazează pe nici un fel de date sau informații.” 

      Prin urmare, important de a combate situația actuală este de a „construi relații în sânul comunității voastre locale”. 

      Aceasta presupune „realizarea de liste de contact, în special cu cei mai vârstnici din comunitatea voastră. Indiferent de forma de organizare a comunității voastre, întocmiți liste de contact, liste de apel, rămâneți în legătură unii cu alții și mai ales încercați să rămâneți în legătură cu grupurile cu risc mare, cu persoanele vârstnice etc.” 

      Esti prea prost pentru lumea asta, de ce faci degeaba umbra pamantului?

      Mattias Desmet, cunoscut antivaccinist, este invechit, trebuie sa faca o lectura la postarile de pe Bursa, sa vada cu cata agresivitate si ura se manifesta antivaccinistii fata de autoritati, fata de cei vaccinati si fata de oricine li se pare ca ar fi impotriva lor.

      Sa posteze aici cateva mesaje proautoritati si provaccinare si dupa ce isi ia portiile de injuraturi de la colegii lui antivaccinisti sa continue sa se comporte la inaltimea propriei afirmatii: ”We must persevere in the virtue of speaking boldly”. 

    Probabil majoritatea ar vota si sa se legalizeze sclavia, atat timp cat sclavii ar fi din tabara cealalta. Civilizatia e o poleiala foarte subtire.

    Majoritatea germanilor au sprijinit regimul nazist.

    1. Cu siguranta esti un trolac obosit dar harnic si plin de bale, doar doar inflamezi pe cineva.

      La acea vreme da, majoritatea celor ce au votat l-au sustinut, dat fiind ca Hitler a ajuns cancelar in urma realizarii unei coalitii politice. Si ajuns in pozitia de a fi ales cancelar din cauza zidului la care au fost pusi germanii dupa primul razboi mondial.

    Ia sa faca un referendum ...au curaj ?

    Observ ca ONG-urile si aparatul guvernamental a trimis cea mai josnica speta de luptatori cu dezinformarea.

    A trimis un subom capabil de injuraturi porcesti de tipul celor de la 3.1 si 3.3 

    Vaccinistii fascisti au devenit contondenti desi ei sunt asupritorii, violatorii si detinatorii puterii. Scepticii vaccinului anticovid sunt in permanenta aparare a propriilor drepturi. 

    Rusine fascistilor vaccinisti. 

    1. Ca cititor neutral al publicației Bursa, cred că este puțin probabilă afirmația despre ONGuri și aparatul guvernamental, în mod natural acestea se află în antiteză, departe de ele de a face front comun.

      Pe de altă parte observ o galerie antivaccinistă din ce in ce mai vocală, ce sub pretextul luptei pentru libertate, infierează, înjură și hăituiesc pe cei ce aleg să se vaccineze. Nu pot să nu mă întreb ce-i mână în acest discurs al urii!

      Credeți că limbajul dumneavoastră este decent? Dacă am considerat că e bine să mă vaccinez înseamnă că sunt "fascist, violator, asupritor si deținător al puterii" ? Nu v-ar fi rușine așa măcar un pic? 

      Rusine, la trolii astia?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb