MARCEL CIOLACU: ''Cred că ultimii doi elefanţi ai politicii din România sunt Orban şi Băsescu''

G.U.
Politică / 14 iunie 2020

''Cred că ultimii doi elefanţi ai politicii din România sunt Orban şi Băsescu''

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD trebuie să îşi deschidă porţile pentru a primi specialişti în partid, aşa cum s-a întâmplat pe vremea lui Adrian Năstase când exista un Consiliu Naţional ce se ocupa cu atragerea de noi oameni înspre social-democraţi, potrivit News.ro. Liderul PSD afirmă că ultimii doi "elefanţi" ai politicii din România sunt Ludovic Orban şi Traian Băsescu, cei doi aflându-se în politică de 30 de ani.

Întrebat dacă este nevoie de o reformă în PSD, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, la România TV, că o reformă se face pe o perioadă lungă de timp, iar pentru aceasta este nevoie de un Consiliu Naţional.

"O reformă în interiorul unui partid necesită o perioadă mai lungă. Sunt unul dintre cei care cred că PSD trebuie să îşi deschidă porţile către specialişti, unii să revină şi unii să vină în partid. E mai mult decât o necesitate pentru PSD. Cred că ultimii doi elefanţi ai politicii dn România sunt Orban şi Băsescu, sunt de 30 de ani în politică, restul, la toate partidele s-au schimbat. Ne trebuie un Consiliu Naţional funcţional, el a fost funcţional pentru o perioadă bună de timp în ce priveste atragerea de noi oameni, a fost pe vremea lui Năstase, acest Consiliu trebuie să redevină funcţional", a declarat Ciolacu.

Liderul PSD a mai precizat că un Congres al partidului va avea loc înaintea alegerilor locale şi parlamentare.

"Am decis să avem Congres înaintea alegerilor locale şi parlamentare ca să îşi asume acest set de alegeri. Voi candida împreună cu o echipă şi un proiect politic, Poate stânga se reuneşte cu anumite valenţe liberale. PSD, cu Pro România, ALDE, sindicate, nu numai cei care au în momentul acesta în parlament. Este posibil la locale să existe alianţe punctuale şi sunt şanse ca la viitoarele alegeri să avem alianţe electorale. Este normal, am toată deschiderea, sper să găsim calea cea mai bună", a mai declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat că a observat în sondaje că PSD se află pe un trend crescător, în tinmp ce PNL este pe un trend descrescător.

Întrebat dacă îşi doreşte funcţia de prim ministru, după alegerile parlamentare, Ciolacu a menţionat că "deocamdată e prematur" să discute acest subiect.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. asa zice ratonul politic nr 1

    ha ha ha 

    1. ' Raton ' pentru că poartă barbă? ; de poseda doar mustață era 'hamster'?, și tovărășia sa, ca .ragnea Rahovitu'? Despre elefanți eu știu -- de la 'Neamțu' -- că patrupedele alea sunt pornite, nocturn, pe OUG 13, grațieri și amnistii... așa că Tov. Ciolacu fii vigilent, fii cu ochii pe Orban și Băse. Tocmai prim-ministru nu ajungi, reântroneaz-o pe Vasilica de Videle ca premieră și Măria ta sub-premier adjunct. Heee, Heee...

      Nu e raton, e mamut dupa cum arata si gandeste.

      Are mintea inceata. 

    Baseescu este de atitia ani in politica dar e mai proaspat la minte decat Ciolacu - e deajuns sa-i asculti in paralel si sa observi ca ultimul este fara sare si piper , un politruc fara idei , cu lozinci in loc de gandire.

    Să înteleg că Tăriceanu este vreo prospatura?Dle Ciolacu astfel de afirmatii nu se fac!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb