MARCEL CIOLACU: "Avem mai multe nume de prim-ministru, unul este mai conturat"

S.B.
Politică / 18 august 2020

"Avem mai multe nume de prim-ministru, unul este mai conturat"

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că propunerea de premier, în cazul în care moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Orban va trece, este un fost membru al Partidului Social-Democrat, el afirmând că nu este vorba despre Vasile Dâncu, Sorin Grindeanu sau George Maior, informează news.ro.

"Mergem cu o propunere de prim-ministru, sperăm să fie susţinută de toate forţele politice care vor vota moţiunea de cenzură şi cu un program de guvernare pe termen mediu. Decizia constituţională aparţine preşedintelui, pe cine va desemna preşedintele să constituie un nou guvern, în cazul în care va trece moţiunea de cenzură", a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1, luni seara.

Ciolacu a explicat că este vorba de un fost membru PSD.

"Avem mai multe nume de prim ministru, unul este mai conturat. Nu mai este membru PSD, a fost membru al Partidului Social Democrat, are un istoric în cadrul Partidului Social Democrat. Nu este domnul Dâncu persoana respectivă şi nici Sorin Grindeanu", a precizat Ciolacu.

Întrebat dacă este vorba de George Maior, Ciolacu a exclus această variantă.

"George Maior este exclus, eu nu îl cunosc. Periodic, când venim cu moţiunea de cenzură, ca să fie imediat dusă într-un alt spaţiu, apare numele George Maior. Va fi un om ancorat în realitate, care ştie să gestioneze problemele României într-o astfel de perioadă", a declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit sursei citate, Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a aniunţat, luni, depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, pe care l-a calificat drept "cel mai dezastruos Guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani".

Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis luni seara ca moţiunea de cenzură a PSD să fie citită într-un plen reunit care va avea loc pe 20 august şi va începe la ora 12.00. Votul şi dezbaterea moţiunii vor fi stabilite într-o altă şedinţă a conducerii reunite a Parlamentului, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. tare frica imi era de panarama de dancu ca-l cocoata si premier !

    PSD, asa cum se vede acum, nu are un om care sa indeplineasca functia de premier. Sa o indeplineasca, nu sa o ocupe. Ca de ocupat am vazut ca da, au destui. Grindeanu, Tudose, Dancila, au ocupat aceste functii. Nu inseamna ca le- au indeplinit. Ca au fost jalnici. Acum, nu se vede la ei nici un om demn de respect, cu popularitate interna si internationala, cu pregatire si experienta la guvernare, capabil, vizionar, bun organizator, corect, cinstit, onest care sa poata sa alcatuiasca si sa conduca un guvern adevarat si care sa merite increderea Presedintelui. Ca pana acum KWI a avut dreptate ca a ezitat numirile. Si nu ar fi de mirare daca Presedintele ar refuza o noua bazaconie de propunere, un nou premier din neant, necunoscut, nestiut, un nou aerian. Ar fi pe deplin justificat un refuz.  

    Guvernele PSD, din ultima legislatura au fost pentru Romania o "pierdere de vreme", un esec generalizat.  

    Romanii ar fi trebuit sa aiba incredere in KWI si sa-i dea guvernul lui, parlamentul lui. Acum am fi fost departe. Rele mai mari ca cele ce le-am trait nu puteau sa fie.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb