Marcel Ciolacu îl critică dur pe Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook

S.B.
Politică / 1 februarie 2021

Marcel Ciolacu îl critică dur pe Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook

Marcel Ciolacu a afirmat că Florin Cîţu, atunci când era ministru de Finanţe a tăiat investiţiile în spitale până la 2,5%, iar totalul cheltuielilor cu personalul din snătate, salarii şi sporuri, a fost sub 9%. "Să te foloseşti de morţii de la "Matei Balş" pentru a-ţi argumenta austeritatea ne arată, Cîţule, că eşti expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi", i-a transmis liderul PSD actualului premier, informează news.ro.

"Cîţule, le-ai arătat românilor cât de neom poţi să fii, minţind o ţară întreagă aflată în stare de şoc în ziua tragediei de la Balş, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii şi sporuri! Te-ai folosit, meschin şi calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloşie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuţi categorii de români împotriva altora...

Adevărul este simplu şi se află în actele bugetare pe 2020, girate chiar de tine, Florin Cîţu, ca ministru al Finanţelor:

- Totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puţin decât pretinzi, mitomanule!

- Ai tăiat anul trecut investiţiile în spitale, atât de clamate acum de tine, până la un infim 2,5%! Şi asta în an de pandemie, când tu şi Orban tocaţi aiurea banii ţării pe afaceri de partid gen Unifarm!

- Salariile mediciilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul acestora, ne ţin încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.

Să te foloseşti de morţii de la "Matei Balş" pentru a-ţi argumenta austeritatea ne arată, Cîţule, că eşti expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul!", a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. vai , ce atac dur ? cred ca n-o sa mai iasa din casa catu , din cauza duritatii atacului ! mortaciunea asta de abia se tine pe picioare , ca sa nu mai vorbesc ca-i inteles cu pnl , si de asta se intampla ce se intampla , adica il doare in cour si pe el si pe toti de atacurile dure ale mortului viu .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb