MARIUS BUDĂI, DESPRE VIZITA LUI CÎŢU ÎN UCRAINA: "Am înţeles că domnul Cîţu a preferat să acţioneze cumva în nume propriu aici"

S.B.
Politică / 27 aprilie 2022

"Am înţeles că domnul Cîţu a preferat să acţioneze cumva în nume propriu aici"

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a afirmat, miercuri seară, referidu-se la vizita în Ucraina a preşedintelui Senatului, Florin Cîţu, că acesta a preferat să acţioneze în nume propriu, nu în numele Parlamentului sau al coaliţiei, informează news.ro.

"Dacă a preferat să acţioneze singular, singular a rămas", a afirmat Budăi.

Marius Budăi a fost întrebat, miercuri, la Antena 3, despre vizita lui Florin Cîţu în Ucraina şi a afirmat: "Aşa cum era şi normal şi corect, ar fi trebuit ca în coaliţie, pentru că suntem în coaliţie să se ia această decizie. Din discuţiile pe care noi le-am avut, eu personal am înţeles că domnul Cîţu a preferat să acţioneze cumva în nume propriu aici, nu neapărat în numele neapărat al Parlamentului, al coaliţiei politice care susţine şi are şi majoritatea parlamentară în Parlament şi are şi preşedintele Camerei şi preşedintele Senatului, dar şi premierul. Şi atunci, dacă a preferat să acţioneze singular, singular a rămas".

Întrebat ce au înţeles ucrainenii din faptul că preşedintele Senatului a mers separat de preşedintele Camerei Deputaţilor şi premier, Budăi a afirmat: "Mai important cred că au înţeles că România este într-adevăr un sprijin, că România este capabilă să întindă o mână peste istorie şi aici vorbesc ca un pasionat de istorie şi ca locuitor din nordul Moldovei, un locuitor care am avut multe acţiuni în comun cu locuitori din Ucraina, dar şi din Republica Moldova".

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au fost, marţi, la Kiev şi s-au întâlnit cu oficialii din ţara vecină, iar miercuri s-a deplasat în Ucraina preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb