Maternitatea Bacău transformată în Spital Prieten al Copilului, prin colaborarea UNICEF şi Unicredit Ţiriac Bank

F.A.
Comunicate de presă / 10 iulie 2012

Reprezentanţa UNICEF în România şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău anunţă începerea activităţilor de transformare a Maternităţii Bacău în Spital Prieten al Copilului cu sprijinul financiar al UniCredit ţiriac Bank, potrivit unui comunicat de presă.

Anca Nuţă, Director Identitate şi Comunicare UniCredit Ţiriac Bank, a declarat: "Banca noastră are în spate o tradiţie foarte solidă pe zona de responsabilitate socială, deoarece noi considerăm că este esenţial să fim o parte activă din comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea. Parteneriatul cu UNICEF ne onorează şi ne ajută să realizăm încă o dată acest demers. Ne încurajăm clienţii să utilizeze cardul de afinitate UNICEF. Nu numai că astfel banii lor sunt pe cele mai bune mâini, ci şi contribuie la un proiect social cu o valoare adăugată foarte mare, prin donaţiile efectuate din banii băncii, cu fiecare tranzacţie".

Specialist Programe la UNICEF România, Voica Pop, a precizat: "Ne bucurăm să sprijinim Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău în eforturile ei de a atinge standardele internaţionale ale OMS şi UNICEF pentru certificarea ca "Spital Prieten al Copilului". Este un efort constant cu beneficii atât pentru mame şi bebeluşi, cât şi pentru întregul personal care lucrează aici. Aş vrea să mulţumesc UniCredit Ţiriac Bank pentru sprijinul constant acordat UNICEF pentru transformarea maternităţilor din România în adevăraţi prieteni ai copilului, precum şi clienţilor băncii care susţin promovarea alăptării prin folosirea cardului de afinitate UNICEF".

"Ne dorim să oferim copiilor din judeţul Bacău cel mai bun start în viaţă, iar mamelor sprijinul de care au nevoie pentru a-şi îngriji cât mai bine micuţii. Încercăm să reducem şi posibilul disconfort pe care mamele şi copiii l-ar putea resimţi la începutul acestui drum împreună. Fie şi prin lucruri, gesturi şi atitudini simple. Mulţumim atât UniCredit ţiriac Bank pentru sprijinul material, cât şi UNICEF pentru asistenţa tehnică care ne vor permite ca, în cel mai scurt timp, Maternitatea Bacău să primească certificarea de "Spital Prieten al Copilului"", a menţionat Dan Stoica, Manager, Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb