"Media Pozitiv" comunică pentru TBI Leasing şi TBI Credit

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 30 septembrie 2008

"Media Pozitiv", agenţie de branding şi comunicare, şi-a îmbogăţit portofoliul de clienţi cu doi importanţi jucători de pe piaţa instituţiilor financiare nebancare: TBI Leasing şi TBI Credit, companii membre ale TBI Financial Services.

Într-un domeniu în continuă dezvoltare şi cu un număr mare de competitori, o imagine bine structurată, un nivel ridicat de mediatizare şi o comunicare eficientă cu toate categoriile de public-ţintă contribuie la succesul şi dezvoltarea unei companii. De aceea, Media Pozitiv oferă TBI Leasing şi TBI Credit: comunicare corporate, relaţia cu presa & consultanţă media, image & brand management, conceperea şi implementarea de campanii de PR & CSR, organizare de evenimente.

Media Pozitiv creează şi comunică pentru branduri din România şi din întreaga lume în medii clasice şi interactive. Printre clienţii Media Pozitiv se numără: Ambasada Franţei, Automobile Bavaria, BCR Erste, Check Point Software Technologies, Crucea Roşie Română, UNICEF, Allegra Consulting, Lexmark, Omniasig, Omnilogic, TriGranit Development România.

TBI Leasing se numără printre liderii de pe piaţa de leasing din România. De şase ani, compania pune la dispoziţia clienţilor săi un pachet complet de servicii financiare în sistem leasing care să le sprijine dezvoltarea afacerii. TBI Leasing este prezentă în toate regiunile ţării printr-o reţea de 19 sucursale care deservesc clienţii IMM-uri, persoane fizice si persoane fizice autorizate, companii mari.

Prezentă în ţara noastră din anul 2003, TBI Credit este situată în topul instituţiilor financiare nebancare de pe piaţă. Compania oferă clienţilor săi credite de bunuri, credite de nevoi personale şi carduri de credit. TBI Credit a dezvoltat o reţea de 70 de filiale în toate oraşele mari şi peste 150 de puncte de lucru în magazinele partenere pentru a se adresa clienţilor din întreaga ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb