MedLife cumpără spitalul Euromedica Baia Mare

F.D.
Piaţa de Capital / 17 septembrie

MedLife cumpără spitalul Euromedica Baia Mare

MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, continuă consolidarea în zona Ardealului şi anunţă semnarea achiziţiei pachetului de 80% din Grupul Euromedica Baia Mare (Euromedic Hospital şi Euromedic Administrator), conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Înfiinţat în 2003, grupul Euromedica Baia Mare deţine un spital de dimensiuni medii cu servicii multidisciplinare, un ambulator, un laborator şi un departament de imagistică şi are o echipă de peste 40 de medici angajaţi şi colaboratori. Spitalul este dotat cu 50 de paturi şi două săli de operaţie, în timp ce zona de ambulatoriu dispune de 14 specialităţi medicale şi un compartiment de imagistică.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în 2023 unitatea a înregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de lei.

"Extinderea în Baia Mare a reprezentat un pas firesc în dezvoltarea şi consolidarea reţelei noastre la nivel naţional. Fiind deja prezenţi cu spitale în Braşov, Timişoara, Sibiu, Arad, şi Cluj, şi cu clinici de mari dimensiuni în Oradea, Târgu Mureş, Sf. Gheorghe şi Deva, această achiziţie a venit să completeze acoperirea noastră în zona de nord-vest a ţării, pacienţii având acum posibilitatea să beneficieze de servicii complete de prevenţie în regim de ambulatoriu, cât şi de intervenţii chirurgicale în regim de spitalizare continuă. Astfel, reconfirmăm investitorilor şi acţionarilor noştri că ne-am respectat promisiunea de a deveni un sistem medical privat alternativ de diagnostic şi tratament cu o infrastructură medicală naţională, fiind singurul operator medical privat prezent cu spitale sau clinci de mari dimensiuni în toate oraşele cu peste 100.000 de locuitori", a declarat Mihai Marcu, CEO şi Preşedinte MedLife Group.

"Suntem mândri să ne alăturăm liderului de piaţă. Avem încredere că acest nou parteneriat cu MedLife ne va aduce know how-ul necesar în ceea ce priveşte îmbunătăţirea standardelor operaţionale şi medicale şi, în plus, ne va ajuta să accelerăm dezvoltarea business-ului la nivel de judeţ şi chiar regiune", a afirmat Dr. Mihaela Mociran, medic primar diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice şi specialist endocrinologie, fondator Euromedica Baia Mare.

Fondatorii grupului Euromedica au fost asistaţi pe parcursul derulării tranzacţiei de către Andrei Bichescu, LionLink Advisory şi de către Iuliana Dejescu, D&L Lawyers.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb