MedLife deschide prima unitate dedicată sănătăţii mintale la Constanţa

S.B.
Piaţa de Capital / 11 iunie

MedLife deschide prima unitate dedicată sănătăţii mintale la Constanţa

MedLife dă startul extinderii la nivel naţional a centrelor dedicate sănătăţii mintale prin inaugurarea primului Centrul de Excelenţă MindCare în Constanţa.

Cu o experienţă de peste 12 ani în domeniul sănătăţii mintale, conceptul de clinici MindCare a devenit un punct de referinţă pentru cei care caută îngrijire specializată şi personalizată în acest domeniu.

MindCare este un centru de excelenţă în sănătate mintală care adresează toate categoriile de vârstă - adulţi, copii şi adolescenţi. Prin intermediul unui cadru terapeutic cuprinzător şi personalizat, MindCare oferă o gamă extinsă de servicii de psihiatrie şi psihoterapie, plecând de la terapii individuale şi de grup la evaluări psihologice complexe sau ateliere de informare şi suport.

"Deschiderea noului centru MindCare în Constanţa subliniază angajamentul nostru ferm de a susţine medicina holistică, punând accent nu doar pe sănătatea fizică, dar şi pe cea emoţională şi mintală. Astfel, venim mai aproape de cei care au nevoie de servicii de sănătate mintală, locaţia din Constanţa fiind doar un prim pas în extiderea noastră naţională.

Date fiind statisticile alarmante în ceea ce priveşte incidenţa patologiilor de ordin mintal, obiectivul nostru este să dezvoltăm o reţea largă de astfel de centre în toată ţara. Astfel, vom putea asigura accesul la îngrijire de calitate superioară şi la suport specializat pentru cât mai mulţi oameni aflaţi în impas", declară Dr. Larisa Chriac, Director Medical MedLife.

Redefinirea îngrijirii în ceea ce priveşte sănătatea mintală

Conceptul clinicilor MindCare este susţinut de o echipă de profesionişti formată din psihiatri şi psihoterapeuţi cu o vastă experienţă, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. În plus, noul centru de la Constanţa dispune de un departament specializat în evaluare clinică şi psihodiagnostic, utilizând tehnici şi instrumente de evaluare complexe licenţiate pentru adulţi, copii şi adolescenţi.

"Într-o perioadă în care oamenii se confruntă cu niveluri ridicate de stres şi incertitudine, este important să acordăm o atenţie specială sănătăţii mintale. La MindCare, ne străduim să oferim o abordare holistică şi personalizată pentru fiecare pacient. Prin comunicare deschisă, înţelegere profundă şi terapie adaptată nevoilor individuale, ne propunem să facilităm recuperarea şi să promovăm echilibrul mental al celor care ne caută ajutorul", declară medicul psihiatru Stoica Daniela.

Potrivit reprezentanţilor companiei, centrele MindCare se angajează să ofere o abordare personalizată şi adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient, obiectivul primar fiind acela de a crea un mediu sigur, de încredere şi empatic, în care pacienţii se simt confortabil şi înţeleşi. De altel, MindCare îşi propune să devină un punct de referinţă în domeniul sănătăţii mintale, contribuind la promovarea conştientizării şi înţelegerii problemelor legate de sănătatea mintală în comunitatea locală şi naţională, prin diverse iniţiative şi colaborări.

Centrul de la Constanţa este a doua unitate sub brandul MindCare. Până la finalul anului reprezentanţii MedLife estimează deschiderea a altor 3 unităţi în ţară, iar pe termen mediu şi lung compania îşi propune să dezvolte o reţea la nivel naţional.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. M devine pe zi ce trece si un investitor imobiliar(ceea ce nu e rau) cumpara casute,vile,spitale,clinici,ap artamente toate la parter in care functioneza unitati medicale,pentru aceste achizitii ia credite la greu.O fi bine o fi rau.Azi inca un +3%...de urmarit.

    1. O tinde spre un reit medical pe viitor, ca mpw

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb