Membrii Comisiei de Fond Funciar a comunei Nana, urmăriţi penal

A.C.
Anticorupţie / 5 iunie 2014

Membrii ai Comisiei de Fond Funciar din comuna Nana, Călăraşi, sunt suspectaţi de abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale, potrivit unui comunicat remis redacţiei de Parchetul de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În continuarea cercetărilor care se efectuează în dosarul ce are ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus prin ordonanţă, la data de 16.05.2014, continuarea urmăririi penale faţă de: Tudoriţa Niculae, Florian Decu şi Marius Gelu Neagu, Marian Dobre pentru conflict de interese, abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale.

De asemenea, Gheorghe Dobre, Georgică Stolea sunt urmăriţi pentru conflict de interese şi abuz în serviciu; Simona Alina Preda sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, iar Constantin Manea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu.

În perioada 2005-2010, suspecţii, în calitate de membri ai Comisiei de Fond Funciar a comunei Nana, au participat la analizarea, verificarea, soluţionarea şi înaintarea în vederea validării cererilor depuse de către ei înşişi, rude ori cunoscuţi ai lor, având ca obiect constituirea ori reconstituirea dreptului de proprietate a unor suprafeţe de teren agricol.

În aceeaşi perioadă, au fost emise titluri de proprietate pe numele unor persoane care nu erau îndreptăţite să le primească, fiind prejudiciat în acest mod domeniul privat al statului cu valoarea terenurilor retrocedate cu încălcarea dispoziţiilor legale. La baza emiterii titlurilor de proprietate au stat înscrisuri falsificate (printre care şi certificate de stare civilă), prin contrafacerea conţinutului şi folosirea de formulare tipizate elaborate în afara cadrului legal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb