Metrorex a început lucrările din cadrul programului anual de curăţenie

Adi Iacob
Comunicate de presă / 23 martie 2017

Metrorex a început lucrările din cadrul programului anual de curăţenie

Metrorex a dat startul curăţeniei generale prin programul de lucrări ce presupun igienizarea, salubrizarea şi înfrumuseţarea staţiilor şi trenurilor de metrou, în care toate cele 51 de staţii de metrou sunt cuprinse.

Potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei, planul de curăţenie generală presupune lucrări de reparaţii, vopsire, curăţare accesuri, precum şi refacerea şi completarea indicatoarelor pentru orientarea călătorilor.

În plus faţă de programul curent de salubrizare, Metrorex desfăşoară activităţi pentru îmbunătăţirea aspectului tuturor staţiilor de metrou prin repararea placajelor din marmură, granit, traventin, etc. ale scărilor fixe, reparare şi zugrăvire a pereţilor şi tavanelor.

Metrorex precizează că "lucrările de salubrizare a staţiilor şi trenurilor de metrou se efectuază în mod constant, de-a lungul întregului an".

În cazul trenurilor, lucrările de salubrizare se desfăşoară pe mai multe etape.

Salubrizare curentă şi intermediară: zilnic, după retragerea trenurilor din circulaţia cu călători, se efectuează salubrizarea curentă pentru trenurile care remizează în depouri, unde sunt îndeplinite condiţiile de siguranţă pentru accesul personalului de salubrizare. Totodată, la finalizarea procedurilor de mentenanţă a trenurilor, fiecare vagon este verificat din punct de vedere al curăţeniei.

Salubrizare radicală: salubrizare complexă (la interiorul şi exteriorul trenurilor) efectuată la un interval de aproximativ 30 zile, în depourile cu linii destinate special acestui tip de salubrizare. Acest tip de salubrizare radicală se desfăşoară şi în perioada 15 martie - 14 aprilie 2017, în cadrul căreia se efectuează operaţii mai ample de curăţare atât în interiorul, cât şi în exteriorul trenurilor: se spală plafonul, pereţii, geamurile, panourile, afişajele pentru informare călători, uşile de acces în vagoane, banchetele, barele de susţinere, podelele vagoanelor, zonele burdufurilor, iar la exterior se spală toate suprafeţele laterale şi frontale ale vagoanelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb