MIHAELA HUNCĂ: Mircea Diaconu este singurul candidat care îl poate învinge pe Iohannis

M.A.I.
Politică / 1 noiembrie 2019

Mihaela Huncă (Sursă foto: Twitter)

Mihaela Huncă (Sursă foto: Twitter)

Copreşedintele organizaţiei Botoşani a Partidului Pro România, deputatul Mihaela Huncă, este convinsă că independentul Mircea Diaconu, care este susţinut şi de partidul condus de Victor Ponta, este singurul candidat capabil să îl învingă la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie pe actualul şef al statului, Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Mircea Huncă a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Diaconu este "un om care poate oricând să reprezinte cu patriotism şi cu demnitate această ţară".

"Cred că Mircea Diaconu este singurul candidat care îl poate învinge pe Klaus Iohannis şi cred că noi, cetăţenii acestei ţări, avem nevoie de un altfel de preşedinte şi acesta poate fi Mircea Diaconu. (...) Cred că alegătorii acum, prin votul lor, pot să îşi exprime dorinţa de a avea altceva la nivelul cel mai înalt al ţării, un om de-al lor, un om care le înţelege nevoile, un om care discută cu ei, un om care poate oricând să reprezinte cu patriotism şi cu demnitate această ţară", a declarat Huncă, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ii doresc succes d-lui Mircea Diaconu. Am semnat pentru sustinerea candidaturii dumnealui . Sunt sigur ca are calitati deosebite pentru afi Presedintele Romaniei

    1. Mircea Diaconu nu a dovedit ca ar fi în stare să facă ceva bun

      Mai bine stati in adormirea si anonimatul dumneavoastra decat sa cereti dovezi care sa va multumesca doar pe dumneavoastra. Nu stiu ce varsta aveti, dar cred ca dumneavoastra ABERATI. Insasi mesajul scurt acuzator si mai mult jignitor dat ca raspuns trimis prin anonimat va caracterizeaza o persoana care nu poate da un raspuns bun, macar in limita respectului, dar sa fie in stare sa faca ceva bun?. Haideti sa facem noi lucruri cat mai bune si apoi sa cerem lucruri bune de la altii. Credeti ca aveti competenta si disponibilitatea sa puteti face nunai lucruri bune pentru alti oameni?.

    Am auzit si am vazut nenumarate stiri la radio si televiziune in ultimii 14-15 ani referitoare la tot ce se intampla pe scena politica care nu a facut altceva decat sa ma tina intr_o nesiguranta a zilei de maine. S-au schimbat presedinti de stat si multe guverne "SI CU ASTA CE-AM FACUT". Am facut ceva, am scapat de "ESCU" si avem un presedinte de origine germana si acum ne-am pricopsit cu un prim ministru de origine austro-ungara. CLAUS IOHANIS & LUDOVIC ORBAN. Si acum ma intreb daca ar fi mai bine sa punem in valoare pe oamenii care ne-au aratat cu tot devotamentul lor pe o scena de teatru sau pe o pelicula de cinema toate trairile noastre din anumite perioade a vieti noastre prin care si ei le-au cunoscut si le-au petrecut ca si noi toti. Oamenii de teatru si film sunt cei mai cunoscatori a ce se mai poate recupera din ce am pierdut. Ma asteptam sa iasa la rampa in sprijinul acesui neajuns si alti colegi de breasla din actorie: Horatiu Malaiele, Florin Calinescu, pe care ăi consider mult mai rafinati si unsi cu toate alifiile vieti in comparatie cu toata clasa politica actuala, sau avem de asteptat sa se nasca un "Caragiale al vremurilor noastre? "EU CU TINE VOTEZ" , sau putem sa ne conformam cu ce ne linisteste marele nostru Nicolae Iorga," E BINE SI ASA RAU". P.S. Actori au avut si inca mai au o mai mare putere de multumire decat putera politica fata de omul de rand. Oricat se zbat ei sa isi cucereasca titluri de presedinti si prim ministri, tot voi Actorii ramaneti in asentimentul nostru si de acea avem ceva de asteptat de la voi, asa cum au facut-o si predecesori vostri. In vremurile cenzurii ne transmiteati din scena sau film prin subanteles anunite neajunsuri si abuzuri cu mari riscuri a carierei voastre. Acum aveti tot dreptul la cuvant, gandire si promovarea lor de oriunde. Artisti din toate teatrele "Unitiva", ăstia care mai sunteti si in care i-mi pun unica speranta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb