Ministerul Comunicaţiilor va investi, în următorii doi ani, în Poşta Română

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 29 noiembrie 2010

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că se vor face investiţii în următorii doi ani în tehnologizarea şi informatizarea Poştei Române, pentru ca, în 2013, când serviciile poştale vor fi liberalizate, această companie să fie pe "o poziţie solidă pe piaţă". Vreme susţine că Ministerul Comunicaţiilor "acordă o atenţie deosebită" Poştei Române, care este cea mai mare companie din România din punctul de vedere al angajaţilor, având peste 35.000 de salariaţi, şi că, în următorii doi ani, se vor face investiţii în tehnologizarea şi informatizarea acestei companii, informează Mediafax.

Vreme a spus că Ministerul Comunicaţiilor nu intenţionează să vândă unei companii private cele 75 la sută din acţiuni pe care le deţine la Poşta Română, însă Fondul Proprietatea, care deţine restul de 25 la sută din acţiuni, ar putea face acest lucru.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. 1. Nu sunteti proprietarul Postei Romane. Guvernul este trecator si dvs la fel ca functie. 2. Proprietarul real al Postei Romane este poporul roman nu gasca pdl-ista. 3. Consecintele privatizarii Postei Romane le stim de pe acum: concedieri, servicii de calitate slaba si maximizarea profitului de catre cumparator.4In nu stiu care tara asiatica intentia privatizarii Postei nationale respective a dus la demisia ministrului comunicatiilor din tara respectiva! 5. Regimul Basescu se apropie de extinctie....prin disparitia fizica a persoanei respective. Dovada> A.Nastase si V.Ponta tatoneaza cercurile de influenta financiare si,zicem noi, masonice din Israel! Modul paroxistic in care s-a manifestat ,timp de 18 minute, locatarul de la Cotroceni la aflarea stirii privind vizita celor doi citati mai sus in Israel a determinat medicii straini care-l ingrijesc sa declare ca acesta este inceputul sfarsitului fizic al personajului de la Cotroceni! Stirea este sigura. 6. stim ca doriti sa vindeti si restul de 45% di actiunile Romtelecom pe care le mai detine statul roman pentru suma de 1 miliard euro. Noi va sugeram sa nu va pripiti nici cu privatizarea Postei Romane si nici cu vanzarea actiunilor Romtelecom. Pentru siguranta situatiei politice a Dvs. Alternativa este viitorul DNA care va judeca crimele economice comise la ordin politic in defavoarea poporului roman. Dle ministru V.Vreme mai aveti timp sa nu faceti greseli. Vom fi cu ochii pe Dvs. !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb