MINISTERUL SĂNĂTĂŢII: "Unul dintre bărbaţii arşi în incendiul din Prahova a primit acceptul pentru transfer în Belgia, iar al doilea aşteaptă un răspuns de la AKH Viena"

A.P.
Miscellanea / 2 martie 2021

"Unul dintre bărbaţii arşi în incendiul din Prahova a primit acceptul pentru transfer în Belgia, iar al doilea aşteaptă un răspuns de la AKH Viena"

Ministerul Sănătăţii anunţă că pentru unul dintre bărbaţii arşi în incendiul de la staţia de prelucrare a produselor petroliere din Prahova a fost primit acceptul pentru transfer în Belgia, iar pentru al doilea se aşteaptă un răspuns de la AKH Viena, potrivit g4media.

Cei doi bărbaţi, de 59 şi 53 de ani, au suferit arsuri grave pe 60-70% din suprafaţa corpului şi au aursuri şi ale căilor aeriene superioare.

Conducerea Ministerului Sănătăţii a fost informată în această dimineaţă de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii că au fost primite rapoartele medicale ale celor doi pacienţi cu arsuri, suferite în incendiul din localitatea Inoteşti, judeţul Prahova, scrie un comunicat al MS.

Rapoartele au fost transmise de către Spitalul Judetean Ploieşti, completate de comisia de specialitate constituită la nivelul spitalului în baza Ordinului Ministrului Sănătaţii 2063/2020 în vederea transferului în străinătate.

Conform informaţiilor transmise, pacientul de 59 de ani are arsuri de grad IIA, IIB şi III pe 60% din suprafaţa corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri de gradul IIA, IIB şi III pe 70% din suprafaţa corporală. Ambii pacienţi au arsuri ale căilor aeriene superioare.

Documentele au fost transmise şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne în vederea identificării unor locuri în centre de mari arşi din Europa şi a efectuarii unor transferuri, conform OMS 2063/2020, conchide comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb