Ministrul Graţiela Gavrilescu, audiată la DNA în dosarul privind elaborarea OUG 13

Anca Oblu
Anticorupţie / 15 februarie 2017

Graţiela Gavrilescu

Graţiela Gavrilescu

Actualizare 14:19 Ministrul Graţiela Gavrilescu a plecat de la DNA după două ore

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu, a părăsit sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) după aproximativ două ore de audieri.

Aceasta a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care se fac cercetări legate de modul de elaborare a OUG 13 privind modificarea codurilor penale, abrogată ulterior printr-o altă ordonanţă de urgenţă.

"Ce am avut de declarat, am declarat la forurile competente, nu am nimic de adăugat. (...) Este o procedură pe rol", a afirmat Graţiela Gavrilescu, la ieşirea din sediul DNA.

(S.A.)

----------

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu, a venit astăzi la DNA, fiind citată pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul privind modul de elaborare al Ordonanţei de Urgenţă (OUG) 13 prin care era modificată legislaţia penală, transmit televiziunile de ştiri.

Graţiela Gavrilescu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 12.30 şi la intrare nu a făcut nicio declaraţie despre dosarul în care a fost citată.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că Graţiela Gavrilescu a fost citată să dea declaraţii în calitate de martor în dosarul în care se fac cercetări legate de modul de elaborare OUG 13,

Direcţia Naţională Anticorupţie a început o anchetă cu privire la modul de elaborarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea codurilor penale în urma unui denunţ formulat, în 24 ianuarie, de Mihai Poliţeanu, Elena Ghioc şi Răzvan Patachi, membri ai asociaţiei "Iniţiativa România".

DNA a precizat că în acest dosar se fac acte procedurale cu privire la aspectele sesizate de mai multe persoane, privind posibile fapte legate de "modalitatea de adoptare a unor acte normative".

Procurorii i-au audiat, săptămâna trecută, pe foştii secretari de stat de la Ministerul Justiţiei Oana Schmidt Hăineală şi Constantin Sima, tot în calitate de martor, ambii declarând că nu au contribuit la elaborarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 13 din 31 ianuarie privind codurile penale, abrogată de Guvern la cinci zile după adoptare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb