Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest

E.D.
Anticorupţie / 19 august 2014

Actualizare 15:45

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest, a decis astăzi judecătoarea Andreea Ianca din cadrul Curţii de Apel Constanţa, transmit sursele de presă.

Potrivit acestora, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins contestaţiile lui Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână faţă de decizia Tribunalului Constanţa care respinsese revocarea arestării preventive a celor doi. Decizia Curţii este definitivă.

---

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita primită de la familia lui Bercea Mondial, au fost aduşi astăzi la Curtea de Apel Constanţa, unde va fi judecată contestaţia acestora la decizia Tribunalului, care le-a respins cererile de revocare a arestului preventiv.

Fratele preşedintelui Traian Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată în dosarul privind mita primită de la familia lui Bercea Mondial.

Nici Mircea Băsescu şi nici Marian Căpăţână nu au făcut declaraţii la intrarea în sediul Curţii de Apel Constanţa, transmit sursele de presă.

Unul dintre avocaţii lui Mircea Băsescu, Nelu Traşcă, le-a declarat jurnaliştilor că nu există o motivare concretă pentru menţinerea clientului său în arest preventiv.

"Argumentele sunt aceleaşi, în lipsa unei motivări concrete rămân aceleaşi argumente. Nu există motivare concretă, s-a susţinut la fel ca data trecută că este o perioadă prea scurtă în care a stat arestat preventiv. O aberaţie. Opinia noastră este că trebuie să se ia o altă măsură", a precizat avocatul lui Mircea Băseescu.

Şedinţa de la Curtea de Apel Constanţa a început la ora 10.00.

Magistraţii vor dezbate contestaţiile lui Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, la decizia Tribunalului Constanţa, care le-a respins solicitările de înlocuire a arestului preventiv cu o altă măsură mai puţin restrictivă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb