Mişcări "de trupe" pe piaţa media online

O.D.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 15 noiembrie 2012

Mişcările pe piaţa media se intensifică la finalul acestui an. Pe lângă ştiri despre mărci scoase la licitaţie, reduceri de personal şi diminuări salariale există şi informaţii legate de proiecte de dezvoltare pe o piaţă care se află într-un continuu regres în ultimii 4 ani.

Ultimele mişcări ale fostului şef de la Adevărul Holding, Răzvan Corneţeanu, achiziţionarea de acţiuni la Hotnews, dar şi implicarea la site-ul reportervirtual.ro, confirmă parţial informaţiile cum că la începutul anului 2013 se vor pune bazele unui puternic trust media online, care să conţină mai multe site-uri, pe diverse domenii, dar şi posturi TV şi radio care să emită exclusiv pe internet. Primii paşi au fost făcuţi, iar faptul că tot mai multe voci anunţă că presa se va muta exclusiv în mediul online, justifică un astfel de proiect.

Ieri, Tiberiul Lovin, fondatorul site-ului reportervirtual.ro a anunţat un parteneriat foarte interesant, în care se vor implica mai mulţi oameni de presă:"Din noua echipă fac parte Adrian Halpert, fost şef editorial al ziarului Libertatea şi ex-director editorial la Adevărul, Laurenţiu Ciocazanu, fost şef la Evenimentul Zilei şi la Adevărul, şi Răzvan Corneţeanu, fost director general al holdingurilor Adevărul şi Ringier. Trebuie să precizez că oferta de a mă asocia cu cei trei menţionaţi nu a venit din partea lor, ci a mea. Căutam parteneri pentru dezvoltarea siteului şi i-am găsit imediat după ce am citit ştirea că Răzvan a devenit acţionar la Hotnews. (...) Desigur, lucrurile nu se vor opri aici, pentru că echipa se va mări, iar siteul va fi relansat la începutul anului 2013.". Informaţia este confirmată şi de Adrian Halpert: "După o perioadă de activitate în consultanţă, revin cu plăcere în media, pentru că este mai bine să scrii despre actorii publici decat să-i sfătuieşti. Cu Răzvan am lucrat 10 ani, cu Laurenţiu - patru şi, împreună cu ei şi cu Tiberiu, ca parteneri, am încredere că vom dezvolta într-un viitor apropiat o voce de referinţă pentru piaţa media şi nu numai".

La începutul lunii octombrie portalul Hotnews şi-a schimbat acţionariatul. Fostul şef al Adevărul Holding, Răzvan Corneţeanu, a devenit asociat la MediaBit Software SRL, compania care editează Hotnews, unde deţine 9,0424% din acţiuni. Potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comerţului, ceilalţi acţionari ai societăţii care deţine Hotnews.ro sunt: Diana Tereza Săliştean (4,5002%), Ionel Mărgărit Ţimbolschi Preoteasa (36,9828%), Manuela Ţimbolischi Preoteasa (31,483%) şi Andrei Woinaroski (17,9916%). După plecarea de la Adevărul, Corneţeanu a avut o încercare, eşuată, de a se implica în administraţia locală, în primăvara acestui an candidând ca independent la primăria comunei Tărtăşeşti din judeţul Dâmboviţa.

Conform unor surse din piaţă există tatonări şi cu alte site-uri în încercarea coagulării unui mare proiect în mediul online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb