Moisescu, Berevoianu şi Semenescu rămân sub control judiciar

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 30 septembrie 2015

Actualizare 17:30

Fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu alături de Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general suspendat al Bucureştiului Sorin Oprescu şi omul de afaceri Ovidiu Semenescu rămân sub control judiciar în dosarul Apa Nova, în care aceştia sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă, transmit surse din presă.

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au respins, astăzi, ca nefondată contestaţia formulată de procurorii DNA Ploieşti faţă de decizia Tribunalului Prahova, care a respins propunerea de arestare a celor trei, plasându-i sub control judiciar.

(A.C.)

-----------------

Ancheta procurorilor DNA Ploieşti în dosarul Apa Nova continuă. Patru directori Apa Nova au fost audiaţi ca martori în dosarul în care procurorii cercetează fapte de trafic şi cumpărare de influenţă comise de reprezentanţi ai Apa Nova în România, informează surse din presă.

Primii audiaţi au fost Directorul financiar al Apa Nova Bucureşti, Irina Munteanu şi Directorul de achiziţii Mihai Savin. A mai fost audiată, tot în calitate de martor, Giovana Soare - director adjunct Apa Nova Bucureşti.

Aceasta a declarat că: "Apa Nova, niciodată în timp de 15 ani, nu a făcut vreo ilegalitate, nici cu contractul de concesiune, nici cu achiziţiile acestea, nici cu ajustări tarifare".

La DNA s-a mai prezentat, în urma citării, directorul Veolia Apă Servicii, Mădălin Mihailovici, care a fost audiat tot în calitate de martor.

Costin Berevoianu, fostul consilier al primarului suspendat Sorin Oprescu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescuşi omul de afaceri Ovidiu Semenescu, au fost reţinuţi, joi seară, de DNA Ploieşti în dosarul de corupţie în care este vizată compania Apa Nova. Aceştia au fost puşi sub control judiciar de Tribunalul Prahova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb