MoneyGold îşi extinde reţeaua prin deschiderea unei noi agenţii în Braşov

T.B.
Companii / 8 septembrie 2023

MoneyGold îşi extinde reţeaua prin deschiderea unei noi agenţii în Braşov

MoneyGold, reţeaua de servicii financiare - creditare, schimb valutar şi transfer de bani, parte a Teilor Holding SA, anunţă deschiderea unei noi agenţii în Braşov şi marchează astfel un moment semnificativ în evoluţia companiei, ajungând in acest moment la peste 100 de locaţii deschise la nivel naţional, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Aceasta este prima agenţie deschisă de MoneyGold în Braşov.

"Municipiul Braşov era în atenţia noastra de o bună bucată de timp. Este o piaţă matură şi foarte dinamică, cu o demografie în creştere şi cu un public cu apetit pentru produsele financiare. Braşov reprezintă prima etapă dintr-un proiect mai amplu planificat pentru următorii doi ani, al cărui obiectiv central este setarea a minimum 25 de magazine în centrul ţării. Dezvoltarea MoneyGold a fost şi este centrată pe patru piloni - curaj, încredere, consistenţă şi consecvenţă. Interacţiunea cu piaţa, în general şi cu publicul nostru, în particular, este guvernată de aceste principii. Deschiderea agenţiei noastre cu numărul 100 în Braşov reprezintă mai mult decât o simplă cifră. Acest moment este reflecţia misiunii noastre şi punctează încă o etapă din planul nostru de dezvoltare pentru următorii cinci ani," a declarat Narcis Stan, CEO MoneyGold, se arată în comunicat.

Agenţia din Braşov, cu o suprafaţă de 88 mp, reprezintă o investiţie de aproximativ 80.000 euro şi înglobează întreaga gamă de servicii a companiei, împrumuturi cu gaj pe bază de aur şi electronice, schimb valutar, transfer de bani, precum şi comercializarea de bijuterii şi electronice. La ora actuală, MoneyGold are deschise agenţii în 28 de judeţe din România şi peste 300 de angajaţi, transmite sursa citată.

De la înfiinţare şi până în prezent, MoneyGold a procesat peste 10 milioane de tranzacţii la nivelul tuturor serviciilor şi produselor, din care, peste 1,2 milioane de tranzacţii în 2023 până la sfârşitul lunii august, informează compania. Dinamica consistentă a afacerilor este şi rezultatul diversificării periodice a serviciilor şi produselor furnizate. În ianuarie 2022, compania a introdus şi gajul cu echipamente electronice pentru segmentul creditare, comercializarea de bijuterii din aur şi produse electronice, se mai arată în comunicat.

Conducerea companiei estimează că în 2023, MoneyGold va genera o cifră de afaceri consolidată de peste 135 milioane de lei, în creştere cu 34% faţă de anul anterior. Valoarea finanţărilor acordate la nivelul anului curent va depăşi 300 milioane lei, cu un portofoliu activ la final de an de peste 110 milioane lei, potrivit sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb