NICUŞOR DAN: "E absurd să vorbeşti de fraudă când eşti Gabriela Firea"

S.B.
Politică / 30 septembrie 2020

"E absurd să vorbeşti de fraudă când eşti Gabriela Firea"

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că i se pare "comic" ca Gabriela Firea să vorbească despre fraude în Bucureşti, subliniind că, în contextul în care există o diferenţă mare în privinţa numărului de voturi, nu se pune problema renumărării acestora, informează Hotnews.

Potrivit sursei citate, Gabriela Firea invoca marţi seară renumărarea voturilor pentru Primăria Generală şi pentru primăriile de sector, susţinând că au fost găsite mai multe neconcordanţe ce duc la ideea că ar fi fost furate voturi şi că va prezenta "probele" azi, conducerii PSD şi avocatului.

"Mi se pare comic ca tocmai PSD să acuze fraude, în condiţiile în care aţi văzut cu toţii ce s-a întâmplat. Ieşind din chestiunea asta cu buletine, cu saci de vot, am văzut explicit cum pe publicitate electorală, după ce Biroul Electoral Municipal a spus că Primăria nu mai are voie să continue cu acele sporturi pentru realizările Primăriei Capitalei, totuşi a continuat, deci e absurd să vorbeşti de fraudă când eşti Gabriela Firea", a spus Nicuşor Dan, azi, la sediul PNL, unde a fost invitat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului.

În opinia sa, este clar că în sectoarele 1 şi 5 au fost nereguli care trebuie investigate, însă pentru primar general "diferenţa e aşa de mare încât nu se pune problema" renumărării voturilor, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. D-na Firea ar trebui sa isi rezolve problemele inainte de a mai continua cu circul asta! Se agata cu disperare de scaunul de la primarie! In media a aparut in urma cu ceva timp o informatie potrivit careia D-nei Firea i s-a pfacut o plângere penală, depusă de către Astra Vagoane Arad. Acuzațiile au fost lansate după ce instanțele au stabilit că Primăria a încercat să măsluiască în favoarea unei firme turcești licitația pentru cele 100 de tramvaie. Comisia Gabrielei Firea a trucat punctajul în licitația pentru 100 de tramvaie, în valoare de 160 de milioane de euro, pentru a scoate câștigătoare firma turcească Durmazlar, în dauna românilor de la Astra Vagoane.

    Turcii au prezentat schița unui prototip de tramvai copiat după cel al românilor, deși în caietul de sarcini se menționa că firmele care vor contractul trebuie să prezinte un tramvai pe care-l produc deja. Echipa Gabrielei Firea a acceptat însă prototipul turcilor și apoi le-au dat puncte suplimentare pentru o simplă declarație prin care povesteau când vor livra tramvaiele.

    Pentru a-i ajuta pe turci, Firea a defăimat imaginea producătorului român, a mințit și a inventat citate inexistente din dosarul depus de firma din Arad, transmise Valer Blidar, director la Astra Vagoane. Articolul a fost publicat in Capital in data de 21/09/2020. 

    mi se pare comic sa vorbesti de spaga cand esti plicisor ban .mucles ! ( de la bile de muci )

    1. Gabițo, nu poți să taci? Nu te lasă sârma? Ai pierdut, ai pierdut; mortulde la groapă nu se mai întoarce.

      Acum rămâi cu ce-ai agonisit; turcii te vor renega, nu mai vezi o para chioară.

      Ai avut ghinion. Fraierii nu au gustat minciunile tale și nu te-au mai votat. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb