Nicuşor Dan va ieşi din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, care are 15 procese împotriva Primăriei Capitalei

J.P.
Politică / 8 octombrie 2020

Nicuşor Dan va ieşi din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, care are 15 procese împotriva Primăriei Capitalei

Asociaţia "Salvaţi Bucureştiul", fondată de Nicuşor Dan, are 15 procese cu Primăria Capitalei. Toate se referă la legalitatea unor autorizaţii. Primarul ales al Capitalei vrea să lase deznodământul la îndemâna justiţiei. Nicuşor Dan a declarat la Digi24 că nu işi va schimba poziţia, chiar dacă trece de cealaltă parte a baricadei, prin preluarea funcţiei de primar al Capitalei, relatează Digi24.

"Sunt membru fondator al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul. Această asociaţie, de la începutul ei până în acest moment, are 400 de procese cu totul, multe dintre ele s-au finalizat. Din acest moment, aşa, la ochi, estimez că Asociaţia are undeva la 50 de procese deschise, dintre care vreo 15 cu Primăria Capitalei. O să ies din situaţia de incompatibilitate şi n-o să mai fiu membru al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul înainte de a fi numit primar general, deci n-o să fiu în situaţia în care o să fiu şi primar, şi membru al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul", a anunţat Nicuşor Dan, miercuri seara, la Digi24.

"În ceea ce priveşte aceste procese, e foarte simplu: judecătorii sunt deja investiţi cu ele. În esenţă, fiecare dintre ele se referă la legalitatea unui act emis de Primăria Capitalei sau de primăriile de sector şi judecătorul va decide dacă ce spunea Asociaţia, în care eram şi eu în acel moment, sau ce spunea Primăria, în care nu eram la acel moment, cine are dreptate. N-o să vin acum, dacă Primăria Capitalei a dat, vă dau exemplul cel mai simplu, a dat o autorizaţie pentru un imobil de 9 etaje pe str. Vasile Lascăr, zonă istorică în care toate clădirile au trei etaje, şi eu ca membru al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul am spus că acea autorizaţie este nelegală, n-o să vin acum ca primar să pun că e legală! Sunt, totuşi, aceeaşi persoană, cu aceeaşi conştiinţă, cu aceeaşi judecată", a explicat Nicuşor Dan.

"Punctul de vedere al primarului în acel litigiu o să fie că autorizaţia este nelegală", a precizat primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cat de prost sa fii sa ti votezi calaul primar la Buc.

    Pacat. Era circ sa ramana sa se certe el cu el. Ne ramane doar circul facut de clotilda.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb