Ninsori neobişnuit de abundente în Africa de Sud

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 24 septembrie

În unele regiuni, stratul de zăpadă a atins până la doi metri, potrivit organizaţiei de siguranţă rutieră "Arrive Alive", care a oferit informaţii pe reţeaua de socializare X.

În unele regiuni, stratul de zăpadă a atins până la doi metri, potrivit organizaţiei de siguranţă rutieră "Arrive Alive", care a oferit informaţii pe reţeaua de socializare X.

English Version

Natura "îşi face de cap" peste tot în lume. Fenomene meteo mai puţin obişnuite se întâlnesc la tot pasul. O femeie de 39 de ani a murit din cauza hipotermiei după ce a rămas blocată toată noaptea într-un microbuz, pe o şosea grav afectată de ninsori neobişnuit de abundente în estul Africii de Sud. Incidentul tragic a avut loc în contextul unei furtuni de zăpadă care a lovit regiunea paralizând traficul pe mai multe drumuri importante, inclusiv N3, una dintre principalele rute ale ţării, care leagă Johannesburg de oraşul Durban de pe coasta de est.

Potrivit autorităţilor, traficul a fost complet blocat pe o distanţă de aproximativ 30 de kilometri. Operaţiunile de salvare s-au desfăşurat în condiţii extrem de dificile, în special în zona pasului Van Reenen, situat în Munţii Drakensberg, la 330 de kilometri sud-est de Johannesburg. Roland Robertson, reprezentant al companiei de servicii de urgenţă Midlands EMS, a declarat pentru AFP că femeia, împreună cu alţi pasageri, a rămas blocată într-un microbuz-taxi, petrecând noaptea de vineri spre sâmbătă în condiţii de frig extrem. Fără pături sau alte echipamente de protecţie împotriva frigului, pasagerii nu au fost pregătiţi pentru o astfel de situaţie. Femeia a fost transportată la spital, unde a decedat din cauza hipotermiei. Regiunea afectată de ninsori include şi oraşul Mooiplaas, aflat la aproximativ 430 de kilometri de Johannesburg. Autorităţile au început să escorteze unele vehicule aflate în afara zonei blocate, dar procesul de salvare a fost complicat de prezenţa maşinilor abandonate sau avariate, care au împiedicat accesul echipamentelor de deszăpezire. Până duminică, autorităţile nu au putut furniza un număr exact al persoanelor şi vehiculelor care mai erau blocate în trafic. În unele regiuni, stratul de zăpadă a atins până la doi metri, potrivit organizaţiei de siguranţă rutieră "Arrive Alive", care a oferit informaţii pe reţeaua de socializare X. Situaţia a scos în evidenţă necesitatea unei mai bune pregătiri pentru astfel de fenomene meteorologice neobişnuite în regiune, care au surprins atât autorităţile, cât şi călătorii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb