Niţă: "Statul a majorat de la 10% la 15% pachetul de acţiuni Hidroelectrica"

F.A.
Piaţa de Capital / 1 noiembrie 2013

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că statul a majorat de la 10% la 15% pachetul de acţiuni Hidroelectrica.

Niţă a declarat, totodată, că doreşte listări duale pentru societăţile Electrica şi Hidroelectrica, care sunt programate la listare la finele primului semestru al anului viitor.

De asemenea, ministrul a respins acuzaţiile de implicare în dosarul şpăgii de la Hidroelectrica, menţionând că a atenţionat conducerea societăţii asupra consecinţelor penale ale unui contract cu preţ fix.

Domnia sa a dorit să sublinieze: "Resping ferm orice acuzaţie, afirmaţie, asociere în ceea ce priveşte implicarea mea în acest caz. Iar menţionarea numelui meu de către terţe persoane pe marginea acestui subiect intră în categoria speculaţiilor care se pot transforma în calomnie".

Eugen Brădean, director de trading la Hidroelectrica, şi Ioan Mihăilă, membru în cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei şi consilier al ministrului Constantin Niţă, au fost reţinuţi, pe 23 octombrie, de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), într-un dosar de mită privind vânzarea de energie în valoare de aproape 263 milioane euro. Ioan Mihăilă este cercetat pentru infracţiunile de dare de mită, iar Eugen Brădean pentru complicitate la luare şi dare de mită, potrivit DNA.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. ce listari duale mai vor astia?? o sa vada ca GDR-urile romgaz nu intereseaza pe nimeni la londra si o sa se linisteasca... in plus, oferte la preturi aberant de mari ca romgaz la 30 de lei vor da gauri in portofoliile multora, care nu vor mai vrea sa auda de bursa de acum inainte

    1. Cititi "prospectul" cu atentie! Cine sunt institutionalii care l-au lucrat dar care nu-si asuma nici o responsabilitate? Ce libertati si-au atribuit? Din ce zona vin? Nu cumva din aceeasi zona din care provine si principalul competitor al societatii? etc, etc, etc,

    Ba NITA,stai linistit !!!!! Poti sa cumperi tu si "ai tai" tot. Sa bag 50000RON si sa-mi "dai" actiuni de 3500, mai bine ma "retrag".

    1. Nu aveti de ce sa va retrageti... Daca toti cei mici vor avea atitudinea dvs. ii lasati pe "institutionali" sa controleze definitiv societatatea si piata.

      Practic, le veti face jocul.... 

      Si ce?? Mai bine sa se manance ei intre ei .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb