Noi numiri la nivel de management în KPMG în România

S.B.
Companii / 4 octombrie 2021

Noi numiri la nivel de management în KPMG în România

KPMG în România anunţă două noi numiri prin promovare internă şi o nouă recrutare la nivel de management, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

De la 1 octombrie, Daniel Pană este Partener, Consultanţă Fiscală, iar Victor Iancu a fost promovat ca Associate Partner, Consultanţă în Afaceri. De asemenea, Inga Ţîgai se alătură departamentului de Consultanţă Fiscală ca Associate Partner.

"Daniel Pană, Partener, Consultanţă Fiscală

Daniel a efectuat două stagii de internship în departamentul de asistenţă în tranzacţii în timpul studiilor universitare şi a preluat o poziţie în cadrul departamentului de Consultanţă Fiscală în 2002. Împreună cu echipa sa, Daniel a adus o contribuţie notabilă la dezvoltarea departamentelor de corporate tax şi asistenţă fiscală în tranzacţii. El continuă să inoveze şi să optimizeze valorea oferită clienţilor şi oamenilor noştri, precum şi să încurajeze colaborarea cu alte echipe din KPMG.

Daniel este specializat în taxe şi impozite directe, precum impozitul pe profit, taxe locale şi impozite cu reţinere la sursă, concentrându-se pe Tranzacţii. Proiectele în care a participat includ consultanţă pentru fuziuni şi achiziţii şi pentru structurarea afacerii, conformitate fiscală, dezvoltarea, vânzarea şi implementarea soluţiilor de tehnologie în fiscalitate (precum KPMG Corporate Tax Manager), revizuiri şi certificări fiscale, suport în inspecţii fiscale (şi în litigii, împreună cu KPMG Legal), reorganizarea afacerilor, credite fiscale pentru Cercetare - Dezvoltare şi altele.

Inga Ţîgai, Associate Partner, Consultanţă Fiscală

În contextul evoluţiei continue a mediului fiscal la nivel global, funcţiile fiscale trebuie să fie eficiente astăzi şi pregătite pentru mâine.

Cu 16 ani de experienţă în consultanţă fiscală în Big4, Inga ni se alătură ca Head of Tax & Legal Technology. Expertiza ei în transformarea funcţiei fiscale şi în Servicii de Mobilitate Globală (GMS) este foarte apreciată în piaţă. Are o experienţă considerabilă în asistarea autorităţilor fiscale din România cu dezvoltarea noilor tehnologii şi în îmbunătăţirea mediului fiscal în beneficiul contribuabililor. Inga este un membru activ în mai multe grupuri pentru fiscalitate şi afaceri.

Departamentul de Consultanţă Fiscală al KPMG în România a fost întotdeauna în avantgarda tehnologiei, oferind clienţilor aplicaţii care să le faciliteze conformitatea fiscală, de exemplu. Inga va consolida angajamentul nostru de a ţine pasul şi de a anticipa impactul noilor tehnologii în procesul de conformitate fiscală, şi va folosi cele mai recente tehnologii dezvoltate de profesioniştii KPMG Tax pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienţilor.

Inga va lucra cu profesionişti în domeniul fiscal din toate sectoarele de activitate pentru îmbunătăţirea modelelor de operaţiuni fiscale şi va asista organizaţiile în procesul de conformare fiscală prin intermediul oamenilor, expertizei şi soluţiilor digitale.

Victor Iancu, Associate Partner, Consultanţă în Afaceri

Victor s-a alăturat KPMG în 2006 şi, cu mai mult de 15 ani de experienţă în consultanţa de management, conduce în prezent practica de Business and Service Design, inclusiv în furnizarea de servicii de analiză a experienţei clienţilor / angajaţilor şi a serviciilor de design thinking. Timp de doi ani (2011-2012) a lucrat ca şi consultant pentru Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în Londra.

Cu o experienţă extinsă în afaceri guvernamentale şi sector public (de la achiziţii publice şi concesiuni, la guvernanţă corporativă şi strategii publice), Victor este, de asemenea, responsabil cu linia de servicii adresate Sectorului Public. În prezent, este expert principal numit de Comisia Europeană în cadrul proiectului Intelligent Cities Challenge, exercitiu care susţine 136 de oraşe în utilizarea tehnologiilor de vârf pentru a asigura dezvoltarea inteligentă, ecologică şi responsabilă din punct de vedere social.

Începându-şi cariera în cadrul Institutului Naţional de Cercetări Economice al Academiei Române, Victor deţine un Doctorat în Economia Inovării, precum şi mai multe certificări de prestigiu de la INSEAD, Darden School of Business (Univ. Virginia) şi Universitatea Cardiff. Este autor şi coautor al mai multor cărţi şi articole în domeniul economiei afacerilor şi al strategiilor de inovare.

Victor este, de asemenea, executive coach acreditat de International Coach Federation. El a fondat practica de coaching intern a KPMG România, activând în prezent drept coach pentru manageri şi senior manageri din regiunea Europei Centrale şi de Est" scriu cei de la KPMG.

Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner al KPMG în România, consideră că "noii parteneri Daniel, Inga si Victor au demonstrat dedicare pentru a deveni alegerea clară şi a inspira încredere clienţilor noştri. Ei vor juca un rol cheie în dezvoltarea afacerii noastre şi pentru consolidarea competitivităţii KPMG în România. Anticipând oportunităţile perioadei post-COVID, abordând provocările şi transformările profunde din această perioadă, alimentate de impactul fără precedent al tehnologiilor disruptive, am încredere că oamenii, cultura şi valorile noastre ne vor diferenţia când oferim clienţilor, colaboratorilor şi comunităţilor noastre rezilienţa necesară pentru a naviga către o lume mai bună".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb