Numărul personal de mobil al lui Boris Johnson, disponibil online de 15 ani

A.P.
Internaţional / 30 aprilie 2021

Numărul personal de mobil al lui Boris Johnson, disponibil online de 15 ani

Numărul personal de telefon mobil al lui Boris Johnson a fost disponibil pe internet în ultimii 15 ani, potrivit BBC, citat de Digi24.

Numărul de telefon, publicat într-un comunicat de presă din 2006, care nu a fost şters niciodată, pare a fi cel pe care premierul britanic îl foloseşte în continuare.

Săptămâna trecută, oficialii guvernului au negat că Johnson ar fi fost sfătuit să-şi schimbe numărul de telefon.

Deputatul laburist Rachel Hopkins a declarat că disponibilitatea numărului de telefon al lui Johnson pe internet are implicaţii pentru securitate şi creşte riscul şantajului.

Downing Street a refuzat să comenteze joi seară, după ce informaţia că numărul de telefon al premierului poate fi găsit pe internet a fost raportată pentru prima dată de buletinul informativ Popbitch.

În 2006, Johnson era deputat şi ministru pentru învăţământ superior al "guvernului din umbră" al opoziţiei de atunci, iar în comunicatul de presă aflat încă în mediul online îi invita pe jurnalişti să-l contacteze pentru declaraţii suplimentare cu privire la o problemă legată de acest domeniu.

Agenţia de presă PA a sunat la numărul de telefon joi seara, dar telefonul era închis şi un mesaj automat spunea: "Vă rugăm să încercaţi mai târziu sau să trimiteţi un sms".

În ultimele săptămâni, Johnson a fost criticat pentru modul în care îşi foloseşte telefonul mobil, pe fondul unui subiect mai vast privind activităţile de lobby în cadrul guvernului.

La începutul acestei luni, presa a dezvăluit că premierul britanic a avut un schimb de mesaje cu omul de afaceri Sir James Dyson la începutul pandemiei, în care Johnson a promis să "rezolve" o problemă cu sistemul fiscal, astfel încât personalul lui Sir James să poată rămâne în Marea Britanie suficient de mult timp pentru a construi ventilatoare necesare serviciului public de sănătate.

Premierul a spus că a făcut "ceea ce trebuie" şi "tot ce a putut" pentru a contribui la creşterea producţiei de ventilatoare pentru spitale.

Dar liderul laburist Sir Keir Starmer a criticat faptul că prietenii "care au numărul de telefon al prim-ministrului îl pot suna şi întreba despre reduceri de impozite".

Daily Telegraph a relatat recent că cel mai înalt funcţionar public din Marea Britanie, Simon Case, i-a sugerat lui Johnson să-şi schimbe numărul de telefon, deoarece era prea cunoscut.

Miniştrii britanici primesc telefoane mobile oficiale atunci când intră în Guvern, dar li se permite să-şi păstreze numerele personale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. REZULTATELE VORBESC DE O DEMOCRAȚIE PERFECTĂ . ARE MAGNET ȘI ATRAGE MULȚI OAMENI . ÎN ROMÂNIA E VICEVERSA !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb