"Nutricod Codlea" ar putea împrumuta maximum 66 milioane lei pentru investiţii

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 19 iunie 2007

Acţionarii societăţii Nutricod SA Codlea (NUDA) ce activează în industria avicolă au aprobat, la întâlnirea din luna mai, modificarea limitei de angajare de credite până la maximum 66 milioane lei, pentru finanţarea activităţii companiei, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Oficial. Din valoarea totală a împrumutului contractat de Nutricod SA Codlea, 36,7 milioane lei vor fi credite pe termen mediu şi lung şi 29,3 milioane lei, credit cash-poll. Creditele vor fi folosite pentru finanţarea mijloacelor circulante, achiziţionarea în sezon şi depozitarea stocurilor de cereale, eventualele investiţii, achiziţionare de active şi cumpărări de acţiuni, reparaţia capitală a clădirilor şi a instalaţiilor existente.

Compania Nutricod SA Codlea a obţinut un profit de circa 0,5 milioane lei în 2006, în scădere cu 31% faţă de anul precedent, dar îşi propune pe anul în curs un profit de 1,5 milioane lei, potrivit raportărilor transmise către piaţa Rasdaq.

Cea mai mare parte a profitului din 2006 va fi folosită pentru acoperirea pierderilor din anii precedenţi. Profitul obţinut de companie în 2005 a fost de 707.200 lei, informează NewsIn.

Compania îşi propune un profit net de 1,5 milioane lei în 2007, de trei ori mai mare decât cel din anul trecut. Cifra de afaceri a companiei este aşteptată la nivelul de 38,6 milioane lei. Investiţiile propuse se cifrează la 17,5 milioane lei şi vor fi folosite pentru modernizarea fermelor şi abatoarelor de păsări.

Nutricod Codlea are un capital social de 5,87 milioane lei, divizat în 2,35 milioane acţiuni, cu o valoare nominală de 2,50 lei. Acţionarul majoritar al companiei este Abo Mix SA Satu Mare, care controlează 69,21% din capitalul social, iar SIF Muntenia deţine 19,46% din pachetul total de acţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb