O regiune, o reţea, o ofertă - planul GTS

Tiberiu Bălan
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 2 iunie 2008

"Dorim să capitalizăm excelentele oportunităţi pe care ni le oferă acoperirea regională şi deschiderea strategică a reţelei noastre" - a spus Adam Sawicki , noul CEO al GTS CE(Central Europe). "O regiune, o reţea, o ofertă" - aceasta va fi strategia GTS în următorii ani.

Grupul a raportat pentru 2007 venituri în creştere cu 3,6 % faţă de 2006, la o valoare totală de 396 milioane de euro, iar EBITDA- venituri operative calculate înaintea taxelor, impozitelor şi amortizărilor - în creştere cu 21%, la o valoare de 71 milioane de euro.

Pe piaţa locală GTS Telecom din România a raportat pe anul 2007 o creştere a veniturilor de 27,7 % faţă de 2006, până la nivelul de 16,17 milioane de euro, iar EBITDA de 3,9 milioane euro.

"Serviciile MPLS pe care le oferim trans-frontalier companiilor multinaţionale au fost foarte apreciate încă de la lansare, lucru ce motivează extinderea ofertei regionale de astfel de servicii. Avem în plan extinderea ariei de acoperire şi deschiderea de noi filiale în Aus­tria şi Germania şi nu excludem din planurile noastre ţări ca Elveţia, Franţa şi Italia. Vom continua să fim atenţi la oportunităţi de achiziţii de noi operatori din regiune", a mai adăugat Adam Sawicki.

" Obiectivul nostru strategic în 2008 este să continuăm trendul crescător imprimat în anii anteriori. Atât la nivelul cifrei de afaceri, cât şi al eficienţei companiei", a spus Dan Mihăescu, Country Manager al GTS Telecom.

" Vom continua să ne concentrăm pe furnizarea de soluţii de comunicaţii personalizate în segmentul companiilor multinaţionale şi al firmelor mari. Vom continua să poziţionăm pe piaţă servicii de calitate, nu doar în termeni tehnologici, ci şi la nivelul suportului tehnic şi comercial, aşa cum ne-am obişnuit deja clienţii, servicii prin care să susţinem expansiunea geografică, în România şi în regiune, a grupului", a mai spus Dan Mihăescu.

Grupul GTS Central Europe operează cea mai extinsă reţea de telecomunicaţii la nivel regional, cu o lungime totală de aproximativ 60.000 kilometri.

Compania furnizează soluţii de comunicaţii de voce, de date şi hosting pe care le gestionează până la interfaţa de conectare a clienţilor.

Gama de servicii GTS Telecom cuprinde soluţii de transport, SDH , DWDM, comunicaţii de date MPLS, TCP/IP, X 2.5 şi Frame Relay, servicii Internet , soluţii de voce şi hosting.

GTS Telecom deţine şi operează în Bucureşti o reţea metropolitană cu o capacitate de transport de 15 Gbit/sec. Infrastructura naţională este reţeaua MPLS cu o capacitate de transport de 37,5 Gbit/sec şi topologie inelară , direct conectată prin reţeaua transfrontalieră de 82,5 Gbit/sec cu infrastuctura GTS Central Europe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb