Ocean Winds, contract de 2GW în proiectul California Wind Energy Lease

V.G.
Companii / 14 decembrie 2022

Ocean Winds, contract de 2GW în proiectul California Wind Energy Lease

Ocean Winds (OW) şi Canada Pension Plan Investment Board (CPP Investments), prin participaţia lor mixtă 50-50 la joint venture-ul offshore eolian Golden State Wind, au primit spre închiriere 32.500 de hectare de la U.S. Bureau of Ocean Energy Management (BOEM) în zona Morro Bay, în largul coastei centrale a Californiei, informează un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, suprafaţa de închiriat primită este una dintre cele cinci locaţii din largul coastei Californiei care a făcut obiectul unei licitaţii organizate de Biroul de Management al Energiei Oceanice (BOEM) din SUA. Această licitaţie este deosebit de importantă deoarece este prima vânzare de producţie eoliană offshore plutitoare din ţară şi prima vânzare de energie eoliană offshore de orice fel, pe Coasta de Vest.

OW dezvoltă deja în jur de 4 GW de proiecte offshore în nord-estul SUA, Mayflower Wind în largul coastei New England şi Bluepoint Wind în largul coastelor New York şi New Jersey. Cel mai recent proiect este în dezvoltare în zona închiriată a mării, adjudecată în timpul licitaţiei din New York Bight la începutul acestui an.

Bautista Rodriguez, CEO al Ocean Winds, a declarat: "În calitate de pionier în domeniul eolian plutitor offshore şi ferm convins de posibilitatea de a produce o capacitate mare de energie curată şi de a crea oportunităţi locale în întreaga lume. Suntem foarte mândri că am primit un nou proiect, urmare a acestei prime licitaţii de eoliene plutitoare offshore din SUA. Ne angajăm să aducem ţara şi California mai aproape de îndeplinirea obiectivelor de energie curată, construind în acelaşi timp o nouă industrie internă, creând locuri de muncă şi stimulând economia locală".

În momentul în care va fi complet construită şi operaţională, zona închiriată de Golden State Wind, va putea produce aproximativ 2 GW de energie eoliană offhsore pentru a alimenta echivalentul a 90.000 de case. Aceasta va aduce SUA şi Canada mai aproape pentru a atinge obiectivele lor de producţie de energie curată de 15 GW din energie eoliană plutitoare până în 2035, în SUA şi 5 GW până în 2030, în California - construirea unei noi industrii interne, crearea de noi locuri de muncă şi dezvoltarea economiei locale.

Golden State Wind, ca parte a ofertei câştigătoare dintre OW şi CPP Investments, se angajează să investească în dezvoltarea forţei de muncă şi iniţiativele lanţului de aprovizionare şi se angajează să lucreze îndeaproape alături de colaboratori locali interesaţi pentru a maximiza beneficiile pentru California, pentru industria eoliană offshore, în curs de dezvoltare, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb