Oltchim a încheiat cu pierderi de 396 milioane lei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 17 ianuarie 2013

Oltchim a încheiat cu pierderi de 396 milioane lei

Veniturile totale ale Oltchim se cifrau la 816.470 mii lei la finele anului trecut, iar cheltuielile totale au fost de 1.212.180.000 lei, potrivit notei prezentate de Ministerul Economiei în şedinţa de ieri a Guvernului.

Astfel, compania a încheiat 2012 cu pierderi de circa 396.000 mii lei şi datorii totale de 2.682.000 mii lei (aproape 600 milioane euro). Combinatul Oltchim are 3.307 de angajaţi.

Valoarea estimată pentru investiţii în curs este de 92 milioane euro, iar pentru investiţii noi, de 141,5 milioane euro.

Principalii creditori ai Oltchim au semnat, în 13.11.2012, un Acord pentru crearea unui cadru de cooperare pentru stabilizarea financiară a societăţii care să asigure protejarea drepturilor angajaţilor, acţionarilor şi creditorilor (BCR, CEC, Banca Transilvania, Electrica SA, SALROM, CFR Marfă etc.), se arată într-o informare pe site-ul Guvernului.

În şedinţa de Guvern de ieri s-a decis ca Ministerul Economiei să prezinte un Memorandum care va detalia soluţia optimă pentru ieşirea din criză a Oltchim.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. va dati seama ce ar fi sa aiba o rafinarie unde sa scuipe si un pic de materie sa facem etilenoxid. Cei care au stiinta de carte au zis ca la pe undeva in tara celor mai multe IPOcritze de succes si nu de vodka ar fi o instalatie de etoxilare cu caracteristica ca este singura la vest de Urali si putin dincolo de tara fagaduintei pentru cei amatori de profituri. Daca am fi avut noi port la orasul Pitesti ganditi-va cat ar fi costat sa modifice reclama. Da acum am gasit o solutie. Cum OMV vrea sa faca o conducta pe care sper sa nu o taie cu drujba, ca tot sunt certuri cu Fico, nu Figo pentru melomani, ce-ar fi sa facem si noi o petitie la Uniune si sa spunem ca vrem sa investim intr-o conducta , ca nu toti pot sa circule cu pluta pe Dunare si multi reusesc in viata incepand prin a se da cu pluta pe conducta, asa ca mine. Trebuie sa o redactez frumos in pagina si dupa aceea trimit si la dvs. o copie la indigo sa vedem ce zic domniile lor. Iar la pipeline o sa-i spunem ROIBU de la Romanian Independence Barell Unit...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb