Omnicredit a deschis "#camera de gardă pentru afacerile mici"

F.F.
Bănci-Asigurări / 26 martie 2020

Omnicredit a deschis "#camera de gardă pentru afacerile mici"

În afară de finanţări, lichidităţi sau sprijin din partea statului, firmele mici au nevoie în această perioadă de idei şi sfaturi practice care să le ajute să gestioneze situaţia actuală şi să traverseze perioada de criză, spun reprezentanţii Omnicredit, prima platformă fintech de microfinanţare din România, ce oferă produse de factoring, scontare şi microcreditare online, informează un comunicat remis Redacţiei.

Elisa Rusu, CEO Omnicredit, spune: "Toţi cei 20 de consultanţi pe care îi avem sunt permanent în contact cu clienţii noştri. Chiar dacă lucrăm de acasă - lucru posibil pentru că produsele noastre financiare se accesează exclusiv online -, cei care au apelat la noi de-a lungul timpului beneficiază azi de relaţii cu clienţii la cel mai ridicat nivel. În afară de lichidităţi, mai mult timp pentru rambursarea unor împrumuturi sau alte facilităţi, proprietarii afacerilor au nevoie şi de inspiraţie, şi de speranţă. De aceea am lansat acest concept de «#cameră de gardă pentru afacerile mici», un spaţiu virtual unde sunt puse la dispoziţia antreprenorilor sfaturi practice, idei, soluţii de finanţare, dar şi poveşti de supravieţuire pe timp de criză. În plus, acum mai mult decât oricând este necesar ca antreprenorii să ştie că au la dispoziţie instrumente financiare pe care le pot accesa, de tip factoring sau scontare, prin care îşi pot asigura nevoia de lichidităţi din perioada următoare fără ca acest lucru să însemne o îndatorare a companiei, ca în cazul creditelor",

Nevoia de lichidităţi a firmelor mici este în continuă creştere: de la începutul perioadei de restricţii şi până astăzi numărul celor care au dorit să acceseze produsele financiare Omnicredit a crescut cu până

la 70%, micile afaceri dorindu-şi să acceseze sume mai mari decât în lunile anterioare. De asemenea, au apărut şi primele solicitări de eşalonare sau amânare a ratelor, fiecare caz fiind abordat şi rezolvat individual, mai precizează sursa.

Microîntreprinderile constituie majoritatea companiilor din lume: sunt acele mici afaceri, uneori de familie, care creează locuri de muncă şi contribuie semnificativ la veniturile naţionale. Este însă bine cunoscut faptul că multe IMM-uri, companii mici şi mijlocii, întâmpină o serie de provocări precum lacune în legislaţie, dificultăţi în accesarea finanţărilor, lipsă de îndrumare şi, în general, lipsă de sprijin. Odată cu contextul actual, aceste lipsuri devin din ce în ce mai evidente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb