ONE transformă o clădire din cadrul complexului de birouri One North Gate în One North Lofts

G.D.
Piaţa de Capital / 25 octombrie 2022

ONE transformă o clădire din cadrul complexului de birouri One North Gate în One North Lofts

One United Properties (BVB: ONE) anunţă o nouă dezvoltare rezidenţială, One North Lofts, situată într-o zonă foarte căutată pe Bulevardul Pipera, la cinci minute de condus de zona de business Promenada Mall din Bucureşti şi la 10 minute de condus de Parcul Herăstrău, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, noua dezvoltare rezidenţială a One United Properties provine din complexul de birouri One North Gate, format din două clădiri, dintre care una va fi reconvertită integral în One North Lofts, cu o Suprafaţă Construibilă Brută de aproximativ 20.000 mp şi o Valoare Brută de Dezvoltare de 30 de milioane de euro. Cea de-a doua clădire din cadrul complexului, închiriată în prezent în proporţie de 73%, cu o Suprafaţă Închiriabilă Brută de 4.500 mp, va rămâne în portofoliul de birouri al One United Properties sub numele de One North Gate.

"One North Lofts se bazează pe conceptul nostru de referinţă în materie de dezvoltări mixte, care oferă rezidenţilor o gamă completă de facilităţi situate în imediata apropiere. Reconversia unei clădiri de birouri va permite chiriaşilor săi să beneficieze de apartamente impresionante. One North Lofts aduce pe piaţa din Bucureşti un concept unic de lofturi, spaţii de locuit situate de obicei în interiorul unor clădiri industriale sau de birouri renovate, oferind spaţii deschise, cu tavane înalte şi ferestre mari pentru lumină naturală. Situat într-o zonă căutată din Pipera, One North Lofts are o cale directă de acces către centrul de afaceri al Bucureştiului, oferind clienţilor noştri o dezvoltare excelent poziţionată", a declarat Beatrice Dumitraşcu, CEO Divizia Rezidenţială a One United Properties.

Noua dezvoltare are şase etaje, va cuprinde 137 de unităţi rezidenţiale, variind de la garsoniere la apartamente cu unul, două şi trei dormitoare, cu suprafeţe de până la 170 mp per unitate, având o înălţime excepţională de 3,2 metri. De asemenea, sunt disponibile trei spaţii comerciale la parter şi 237 de locuri de parcare subterane şi supraterane pentru viitorii rezidenţi.

Se estimează că One North Lofts va fi finalizat în septembrie 2023. Vânzările pentru această dezvoltare au fost deja iniţiate, existând opţiuni flexibile de cumpărare pentru a accesa unităţile - o nouă structură de plată disponibilă exclusiv pentru această dezvoltare, de două plăţi anticipate egale de 10% şi o plată la livrare de 80%, o altă opţiune de cinci rate egale de 20% sau o plată anticipată de 100% la semnare, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb