Opt ediţii de EESTEC Olympics

Comunicate de presă / 17 octombrie 2017

Programarea este una din pasiunile tale? Simţi că în ultima vreme nu ai mai primit nicio provocare în ceea ce priveşte acest domeniu? Vrei să înveţi ceva nou dar nu îţi găseşti motivaţia? Ei bine, EESTEC LC Bucharest aduce soluţia pentru dezvoltarea ta în această sferă de activitate!

După 7 ediţii anterioare pline de energie, lucru în echipă, stres, suspans şi voie bună, a venit timpul pentru EESTEC Olympics 8.

EESTEC Olympics este un maraton de programare de 24 de ore, nume cunoscut în rândul studenţilor cu profil tehnic din Bucureşti. Evenimentul de tradiţie se extinde anul acesta la nivel naţional, iar EESTEC Bucharest aşteaptă cu entuziasm înscrişi din marile centre universitare din ţară precum Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova, oferind cazare gratuită participanţilor la maraton. Te poţi înscrie în maraton împreună cu 2 prieteni până pe 20 octombrie pe www.eestec.ro/olympics. Vino la testele de preselcţie şi dacă ai şansa să faci parte din cele 20 de echipe selecţionate, vă aşteptăm în cadrul Bibliotecii UPB pe data de 4-5 noiembrie, cu o probă din domenii de actualitate în programare ce îţi va testa inteligenţa, dar şi creativitatea.

Pe lângă marile premiile de anul ăsta: 1800euro pentru echipa de locul I, 1350euro pentru echipa de pe locul II şi 900euro pentru echipa care va câştiga locul III, fie că te-ai calificat la maraton sau nu, nu te lăsăm să pleci cu mâna goală! Vino pe 2 noiembrie la Stand&Fun Day, în Rectoratul UPB, şi vei putea lua parte la tombole cu premii diverse la care orice student programator visează, de la componente hardware, la periferice sau cursuri IT. Şansele de câştig sunt mari, întrucât numai cei înscrisi la maraton şi prezenţi la ziua de Fun vor participa la extragere! Totodată, vei avea şansa să faci primii paşi în carieră, intrând în contact direct cu companiile partenere şi aflând despre oportunităţile pe care le oferă.

Te aşteptăm cu mai multe informaţii şi întrebări pe www.eestec.ro/olympics. Ne vedem la maraton!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb