Orange lansează un nou parteneriat cu Microsoft

Ioana Dogaru
Companii / 13 noiembrie 2015

Orange anunţă lansarea unui nou parteneriat cu Microsoft prin care va comercializa servicii terţe de specialitate ICT către mediul de business din România, potrivit unui comunicat de presă. Astfel, începând de astăzi, Orange va avea disponibile spre vânzare o serie de servicii în cloud de la Microsoft, precum soluţia profesională de e-mail (cu domeniu propriu), portalul de management al documentelor şi intranet (prin Sharepoint), soluţia profesională de conferinţă audio-video (Skype for Business) şi acces la cea mai nouă versiune a pachetului Microsoft Office, În condiţii avansate de securitate a datelor. Aceste servicii se regăsesc în pachetele Microsoft Office 365 for Business şi Microsoft Office 365 for Enterprise, informează un comunicat de presă Orange.

În primul semestru al lui 2016, Orange urmează să pună la dispoziţia clienţilor săi o nouă gamă de servicii Microsoft, precum Azure (ce oferă putere de calcul scalabilă În funcţie de nevoi, stocare de date cu backup, rularea aplicaţiilor din centrele de date Microsoft ce elimină nevoia infrastructurii proprii), Dynamics CRM (platforma Microsoft de management al clienţilor), Visio, Enterprise Mobility Suite (managementul centralizat al dispozitivelor fixe şi mobile - desktop, laptop, tablete, telefoane - indiferent de sistemul de operare pe care rulează), CRM Online.

Parteneriatul pentru oferirea de soluţii cloud dintre Orange România şi Microsoft este primul de acest tip din Grupul Orange.

Soluţiile şi serviciile Microsoft pentru clienţii business ai Orange, de la firme mici cu până la doi angajaţi, până la cei corporate, sunt disponibile astfel:

- Abonamentul este anual, iar factura este emisă lunar de Orange

- Suportul pentru clienţi este asigurat de Orange pentru toate serviciile Microsoft

- Clienţii îşi pot gestiona conturile de Microsoft în platforma Microsoft, după ce acestea sunt activate în CRM-ul Orange

Comercializarea serviciilor Microsoft se poate face şi independent de serviciile Orange, prin încheierea unui contract pe doi ani. La achiziţionarea serviciilor Microsoft Cloud prin intermediul Orange, clienţii beneficiază gratuit de internet mobil de 1 GB pentru fiecare utilizator Office 365 prevăzut în contract, indiferent de tipul serviciului Office 365. De asemenea, telefonul Lumia 640 XL este disponibil gratuit în combinaţie cu serviciile Microsoft Office 365 prin planurile tarifare Orange Pro şi Business Open (la abonamente Începând de la 21 EUR, fără TVA).

Începând cu luna martie 2016, Orange va oferi pachete mixte de voce, date, servicii Microsoft şi Cloud Pro sub un singur abonament, cu plata lunară, pe o singură factură.

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România, a declarat:"Clienţii noştri şi-au dorit un partener care să le înţeleagă nevoile de business şi să propună soluţii digitale pentru rezolvarea acestora. Mobilitatea crescută este foarte importantă pentru ei, la fel şi economia de timp şi bani prin contractarea unui singur furnizor. Prin parteneriatul cu Microsoft, putem să oferim de acum încolo servicii care să ajute mediul de business din România să se concentreze pe ceea ce este important în fiecare sector de activitate".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb