Orange oferă muzică nelimitată în parteneriat cu Deezer

F. A.
Comunicate de presă / 21 noiembrie 2012

Orange aduce în premieră clienţilor din ţara noastră muzică nelimitată prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

 

Potrivit unui studiu asupra pieţei digitale din România, derulat în perioada ianuarie-februarie 2012 pe un eşantion reprezentativ pentru utilizatorii români de internet, 9 din 10 români chestionaţi declară că muzica face parte din viaţa lor, în timp ce 8 din 10 tineri ascultă muzică în timp ce se deplasează sau sunt ocupaţi şi cu alte activităţi. Pentru 9 din 10 utilizatori este esenţial ca serviciul să fie simplu de utilizat şi să ofere calitate audio HD. De aceea, pentru a le oferi clienţilor posibilitatea de a asculta muzică oriunde, oricând şi la calitate înaltă, Orange recomandă smartphone-uri de ultimă generaţie.

 

Serviciul de muzică prin Deezer, inclus în abonamentele Panteră, poate fi accesat de pe telefonul mobil, printr-o aplicaţie dedicată, compatibilă cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone şi BlackBerry OS şi pe computer, prin intermediul unui cont. Clienţii Orange au acces la peste 20 de milioane de melodii, acesta fiind serviciul de streaming cu cel mai extins catalog din România. Clienţii pot asculta, organiza şi partaja pe Facebook şi Twitter melodiile favorite, oricând şi oriunde, nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu piesele şi albumele preferate pot fi descărcate pe telefon şi ascultate chiar şi în mod offline.

Clienţii care cumpără unul dintre abonamentele Panteră cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Panteră pe care îl utilizează deja primesc muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni. De asemenea, aceştia beneficiază şi de internet mobil şi TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Cei care au alte abonamente Orange sau deţin un abonament Panteră, dar nu fac o prelungire contractuală cu doi ani în perioada promoţiei au posibilitatea de a cumpăra opţiunea Deezer Premium.

"Parteneriatul cu Orange va oferi noi oportunităţi românilor care vor putea asculta muzica favorită oriunde îşi doresc. Deezer are deja o prezenţă puternică în România, datorită echipei editoriale care caută şi recomandă cei mai talentaţi artişti din regiune. Am investit multă energie pentru a crea un serviciu dedicat pentru România, iar parteneriatul cu Orange va oferi unui număr şi mai mare de utilizatori posibilitatea să descopere serviciul nostru. Suntem extrem de încântaţi că putem oferi Deezer clienţilor Orange datorită acestui parteneriat, care se adaugă colaborărilor de succes cu Orange în Franţa, Marea Britanie, Polonia, Mauritius şi Coasta de Fildeş", a declarat Axel Dauchez, CEO Deezer.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb