Orange România anunţă schimbări în echipa de top management

Andrei Stan
Companii / 4 februarie 2016

Liudmila Climoc

Liudmila Climoc

Liudmila Climoc, în prezent chief executive officer la Orange Moldova, a fost numită director general al Orange România, în locul lui Jean-Francois Fallacher, care pleacă la Orange Polonia, conform unor schimbări în structura echipei de top management a Orange România care vor intra în vigoare la 1 mai 2016, informează un comunicat al companiei.

"Orange România anunţă astăzi o serie de schimbări în structura echipei de top management, ce fac parte dintr-un plan mai larg de evoluţie creat de Gervais Pellissier, deputy CEO şi Executive Director al regiunii europene a grupului Orange. Jean-Francois Fallacher îşi încheie mandatul ca Chief Executive Officer al Orange România şi dă curs unor noi oportunităţi la Orange Polonia. În acelaşi timp, grupul Orange o numeşte pe Liudmila Climoc, în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, în rolul de CEO al Orange România", se arată în comunicat.

De asemenea, Julien Ducarroz, care deţine acum poziţia de chief commercial officer la Orange România, a fost numit director general al Orange Moldova.

"Sunt mândru că, de-a lungul celor cinci ani petrecuţi la Orange România, împreună cu echipa mea am fost perseverenţi în consolidarea poziţiei noastre de leadership pe piaţa de mobil, având tot timpul atenţia îndreptată către nevoile clienţilor. Câştigarea noilor licenţe de spectru, modernizarea întregii reţele, dezvoltarea celei mai rapide reţele 4G din ţară şi lansarea Orange TV, una dintre numeroasele inovaţii pe care le-am adus clienţilor noştri, subliniază succesele obţinute de Orange România. Calea este deschisă pentru şi mai multe servicii surprinzătoare ce vor fi lansate în România şi sunt convins că echipa va continua să-i servească pe clienţii noştri români cu aceeaşi pasiune", a declarat Jean-Francois Fallacher.

Gervais Pellissier, deputy chief executive officer al grupului Orange şi executive director responsabil cu operaţiunile europene, a spus: "Aş vrea să le mulţumesc lui Jean-Franҫois Fallacher şi lui Julien Ducarroz pentru contribuţia lor extraordinară la succesul Orange România în timpul mandatelor lor şi îi felicit pentru noile lor funcţii. De asemenea, aş vrea să-i urez Liudmilei Climoc bun venit în noul rol de CEO al Orange România. Am deplină încredere în echipa de management din Europa şi sunt nerăbdător să iau parte la succesele din anii ce vor urma".

Potrivit sursei citate, Liudmila Climoc are o experienţă extinsă în domeniul telecomunicaţiilor, obţinută de-a lungul celor 19 ani petrecuţi în această industrie. Şi-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte şi lansări comerciale importante. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziţia de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer. Sub conducerea sa, compania şi-a dublat baza de clienţi, la peste 2,6 milioane de clienţi astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova, cu o cotă de piaţă de 57% din sectorul de mobil.

"Este o mare onoare pentru mine să devin CEO al Orange România, operatorul numărul 1 în telecomunicaţii mobile din această ţară, şi să mă alătur echipei remarcabile şi atât de dinamice de profesionişti. Orange România va continua să aibă toată atenţia îndreptată către client, oferindu-le celor peste 10 milioane de utilizatori o experienţă de neegalat, prin intermediul serviciilor de cea mai buna calitate şi al celor mai utile inovaţii", a spus Liudmila Climoc, viitorul CEO al Orange România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb