ORBAN: "Evaluăm o eventală decizie privind restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte"

J.P.
Politică / 24 octombrie 2020

"Evaluăm o eventală decizie privind restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte"

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că este în evaluare o eventuală decizie privind restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, conform Agerpres.

Prim-ministrul a fost întrebat dacă ia în considerare o astfel de măsură în condiţiile în care tot mai multe localităţi au trecut de pragul de trei cazuri COVID-19 la 1000 de locuitori.

"Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare", a răspuns Orban.

Întrebat dacă în campania pentru alegerile parlamentare vor fi impuse măsuri suplimentare în contextul creşterii accentuate a numărului de infectări, el a spus că vor fi "aceleaşi măsuri ca în campania pentru locale".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. eu nu inteleg logica acestor " specialisti " . noaptea si asa este slaba curculatia , care-i rostul ? sa faci viata grea oamenilor ?

    1. scopul este sa te pregateasca pt pasul urmator: din nou inchisi in case

      Vor să închidă lumea în case dar fara sa mai plătească șomajul tehnic sau alte stimulente, asta e ideea. Lumea va fi scoasă din case numai la vot când va trebui sa meargă încolonată să voteze cu acești fasciști

    Dar de te mai complici atata, mai Sica, cand poti sa ne inchizi dintr-o data pe toti mamaligarii, in Ghetou, zi si noapte, cu botnitza pemanenta pe mufa si legati in lanturi de paturil! Oricum, asta se va intampla, pt ca ti-o vor cere sefii oculti externi, iar apoi vom vedea cu totii, daca "mamaliga explodeaza sau doar expira"!

    1. Nu mai e mult până la camera de gazare cu acești fasciști. Nu mai spun că nu declară stare de urgență că nu vor sa plătească șomajul tehnic, dar instituie măsuri similare fara sa plătească ceea ce este mega escrocherie, țeapă de nivel mondial.

    Ar fi cea mă imbecila dintre masuri, restricția liberei circulații tine de dictatura, stat totalitar distopie de tip Orwell, nu de combaterea virusului.

    Iată cum un rahat de gripă, cauzată de un virus scăpat din laboratoarele abjecte ale capitalismului a aruncat omenirea direct in dictatura mizerabilă imperialistă.

    Toți sectarii pământului au ajuns să ne ordoneze viața. 

    Cat de prost poti sa fii sa crezi ca virusul ataca doar noaptea ? Doar pe la italieni am auzt asa ceva .De ce nu va luati depa nemti ?

    1. Stai linistit, ei stiu foarte bine ca virusul nu "ataca doar noaptea".

      E vorba de pregatitul psihicului populatiei... mai intai iti transmit faptul ca 'discuta' eventualitatea unui lockdown pe timp de noapte, apoi acesta este instituit, dupa cateva zile ne anunta ca va fi instituit si ziua. 

      Nu asa a fost si in primavara?  

    Sa nu mai opriti cetatenii sa -si administreze proprietatite, indiferent unde se gasesc. Nu mai blocati cetatenii la domiciliu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb