Orban: "Există o ascensiune a AUR, fără discuţie, dar AUR nu va putea guverna niciodată"

T.B.
Politică / 2 septembrie 2023

Orban: "Există o ascensiune a AUR, fără discuţie, dar AUR nu va putea guverna niciodată"

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat sâmbătă că există "fără discuţie" o ascensiune a AUR, o "maşinărie de lansat tot felul de teme", dar a menţionat că această formaţiune politică "nu va putea guverna, niciodată", conform agerpres.ro.

"La cum arată spectrul politic astăzi, cu PSD la putere, hai să fim cinstiţi, se profilează ca alternativă tot un PSD, care este mai comunist, mai naţionalist, mai antidemocratic, mai antieuropean decât PSD, dacă e posibil aşa ceva. Dar asta este opoziţia pe care au construit-o băieţii ăştia. Să fie o opoziţie care să facă PSD şi vasalul PSD, PNL, să-l facă mai digerabil, mai frecventabil. Ăsta este scopul. (...) E o ascensiune a AUR, fără discuţie. Dar niciodată AUR nu va putea guverna, niciodată nu va putea să reprezinte interesele oamenilor care îi votează, pentru că nu va fi parte din nicio guvernare, nimeni nu va guverna niciodată cu AUR. Pentru că ei nu pot să guverneze. Ei sunt numai maşinărie de lansat tot felul de teme", a spus Orban la Şcoala de Vară a Organizaţiei de Tineret a PMP, organizată în perioada 1-3 septembrie la Mamaia.

Ludovic Orban a susţinut că în actualul spectru politic românesc "la putere este partidul dominant, PSD, de fapt fostul FDSN, FSN, iar în opoziţie este ceva şi mai comunist şi mai nedigerabil şi mai nedemocratic şi mai nefrecventabil, care chiar riscă să ne scoată din sistemul de alianţe euroatlantice în care suntem noi astăzi".

Totodată, liderul partidului Forţa Dreptei a criticat introducerea de către PSD a impozitului pe cifra de afaceri.

"PSD tot încearcă să bage impozit pe cifra de afaceri. De altfel au şi introdus impozit pe cifra de afaceri la Ordonanţa 114, pe care am abrogat-o noi când am guvernat. Dar ei au introdus impozitul pe cifra de afaceri de 2% pe firmele din comunicaţii, pe firmele din energie, pentru finanţarea autorităţilor respective", a mai spus Ludovic Orban.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Are dreptate,Numai ametiti ca el pot deveni premieri ai romaniei.Asta parca e un blestem.S-a vorbit mult de el si pe timpuri.

    1. Te intreb ca între anonimi ...Ce dreptate are ? E de 34 de ani la putere !Exponent clar al clasei politice . Si tot de atîția de cînd se screme sa ajunga cineva .Ce a aratat pînă acum ? NIMIC !! UN NIMIC ABSOLUT de cîntaret la cenaclul Flacăra a lui PĂUNESCU. Asta a aratat.ZDRANGANITUL LA GHITARĂ l-a practicat insă la cel mai inalt nivel calitativ al DEMAGOGIEI .

    nimeni nu vrea sa faca coalitie cu aur pt ca aia sunt instabili psihic.(sosoanca, aurel, sau cum il chiama pe celalalt). cum faci coalitie cu instabili mentali, care tipa si lovesc colegi in parlament? imposibil.

    omul e singura specie care accepta lideri instabili(cezar milan), dar nici chiar asa. lumea nu va accepta sa fie condusa de circari, daci liberi, tipete, injuraturi , agresiune fizica si verbala. asta e de la balamuc. acolo te astepti sa vezi asa ceva. 

    1. ai stabilit tu ca nu vrea nimeni sa faca alianta cu AUR . iti reamintesc ca ambasadorul Israelului a acordat credit lui Simion si AUR . ai ceva cu dacii liberi , o ideie fixa , care confirma problemele tale la cap , care le-ai lasat netratate si te-au adus in halul care esti .

      Vezi circ scandal si jigniri gratuite.

      USR a procedat la fel.

      Confunzi cuvintele dulci și spoiala de politețe ale celor care te fură cu un fel de competență.  

    Orban, spune doar partial adevarul!

    de ce? nici o alta formaţiune politică nu va putea guverna fara PSD sau PNL!!  

    toate posturile din administratia publica sunt ocupate de PSD, PNL si servicii..

    oare de ce! ardeau spitalele pe vremea ministrului Voiculescu!!  

    Multi confunda voit pe SOSOACĂ cu AUR ! Sosoaca este elementul diversionist rusesc introdus pe scena politică a RO intentionat.Chiar cei care semnealează acum vehement pe SOSOACĂ mizează pe capaciatea de scandal a acestei doamne advocat,fapt pe care s-a scontat exact. Nu sunt naivi tipi ! Tocmai ei reprezinta RUSIA SI AU ACUM PRETEXT FIABIL DE A SE MASCA . Va fi greu pt AUR să scape de acest joc ruso-germano-(israelit),dar nu imposibil. Garnitura lor politică si nucleul lor de baza exista insă cu adevarat si nu s-a luat incă nimei serios de ei .Cînd se va intîmpla se va vedea imediat diferenta de gabarit intelectual. UNA PESTE ALTA, ANUL 2024 va fi cel mai dur AN ELECTORAL din 1989 incoace. NU DOAR PT RO ,CI PT TOATĂ EUROPA SI USA. Nu am nici cea mai mică îndoială pentru așa ceva .In rest, priveste pe fiecare individual ce crede, cum gîndeste și cum acționează pînă atunci . Iar asta inseamna cel mult 6 luni de zile !!!

    slugile s-au adunat de o alianta a pierzatorilor, pmp si basistii mictionati in freza de toata Romania, aplaudacii turnatorului petrov, mumuusristii lui soros cucubeiati si amatori de drula, lichele pervertite vandute stapanilor straini si fostul majordom a lui joianis: orban :)))

    AUR va matura pe jos la alegeri cu coalitia slugilor astea. 

    1. te uiti numai la limbajul celor cu aur si te-ngrozesti.

      Dumneata preferi politicoșii precum Iohanis.

      ia da un un exemplu care te-a ingrozit , trotinetisto !

      DEZAXATI mintali asta se vede la aur

      eu vad la tine dezechilibre majore , chiar daca pare tardiv , incearca la neurologie un tratament

    de fel… dovedit stintific si cu date….

    ce spun politicienii este exact invers…  

    s c c r e t 

    1. În cazul de față un viitor ex-politician.

    Parca era exclus si o alianta intre PNL si PSD, si acum sunt cei mai buni prieteni. Politicienii fac orice ca sa ramana la putere.

    AUR = cal troian PSD …. cu foarte multi ani in urma .. o discutie intr-o casa… dintre un parinte si “fost psd” .. cand erau talentele de “mutari frecvente din banci”…

    AUR = progenitura PSD 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb