Organizatorii Neversea caută 1.000 de voluntari

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 24 aprilie 2023

Sursa foto: facebook / NeverseaFestival

Sursa foto: facebook / NeverseaFestival

Organizatorii Neversea anunţă deschiderea înscrierilor pentru echipa de peste o mie de voluntari a celei de a cincea ediţii a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, care are loc la Constanţa. Potrivit organizatorilor, iubitorii festivalului de la Malul Mării Negre vor putea să trăiască vara aceasta o experienţă de neuitat, o aventură completă în lumea evenimentului. Echipa va aduna peste o mie de tineri pasionaţi de industria muzicală, care îşi doresc să descopere fascinanta lume a festivalurilor şi secretele din spatele organizării unui astfel de eveniment de mare amploare: "Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, participanţii trebuie să aibă între 16 şi 35 de ani. Perioada de recrutare are loc între 20 aprilie şi 15 mai, iar răspunsurile vor fi trimise de organizatori prin e-mail începând cu 20 mai. Înscrierea pentru voluntariat se face prin completarea formularului online, de pe neversea.com/ volunteers/. Tinerii selectaţi pentru a face parte din echipa de voluntari Neversea vor fi repartizaţi în urma completării formularului online, în baza preferinţelor specificate, dar şi profilului lor pe rolurile disponibile. Departamentele unde vor putea activa sunt: angels (artişti), acreditări, check-in, backstage, resolution, resurse umane, uşer experience şi acces". Conform sursei citate, după întregirea echipei, va urma un proces de pregătire în care voluntarii vor învăţa fundamentele managementului proiectelor, principiile de comunicare, customer care şi self-management, pe care, ulterior, le vor şi pune în practică în zilele de eveniment. Acestora li se vor oferi echipamente speciale, acces în festival, iar programul va fi în ture, pentru ca toată echipa să poată trăi din toate unghiurile experienţa de festival.

La festival vor veni în acest an artişti şi DJ-i de top la nivel internaţional, printre care J Balvin, Lil Uzi Vert, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Sofi Tukker, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Vini Vici şi mulţi alţii. Noua ediţie a festivalului Neversea va avea loc anul acesta între 6 şi 9 iulie, pe plaja Neversea Beach, din Constanţa. Pe cele cinci scene ale festivalului care va dura patru zile vor urca peste 150 de artişti.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Organizatorii fac profit la greu ... poate ar trebui sa lucreze cu mai putini voluntari si cu mai multi oameni platiti. Inteleg voluntariatul la un ONG, dar un business ar trebui sa lucreze cu angajati in principal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb