OTP Bank oferă credite pentru dubla prefinanţare a subvenţiilor APIA

Mina Irina
Bănci-Asigurări / 1 septembrie 2016

OTP Bank a semnat convenţiile cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi Fondurile de Garantare şi oferă credite pentru dubla prefinanţare a subvenţiilor APIA, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei.

"Fermierii care solicită finanţări pentru efectuarea lucrărilor agricole pot obţine un avans de până la 140% din cuantumul subvenţiei pe suprafaţă pentru anul 2016, fără garanţii suplimentare de la Fondurile de Garantare. OTP Bank a lansat recent un produs de creditare destinat clienţilor persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale şi întreprinderi individuale care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol: creditul pentru dubla prefinanţare a subvenţiilor APIA", se arată în comunicat.

Astfel, clienţii OTP Bank România au posibilitatea de a accesa o sumă ce reprezintă până la dublul subvenţiilor de încasat, în baza adeverinţei obţinute de la APIA.

În cadrul acestei facilităţi, sunt finanţate plăţile cuvenite din SAPS - Schema de Plată Unică pe Suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru înverzire şi măsurile compensatorii de dezvoltare rurală.

Procesul de acordare a acestor credite este unul simplificat şi standardizat din punct de vedere al documentaţiei şi garanţiilor solicitate. Orice solicitare de prefinanţare SAPS trebuie să fie însoţită de adeverinţa eliberată de APIA (la solicitarea scrisă a fermierului, centrul judeţean/ local APIA, va elibera o adeverinţă prin care confirmă faptul că beneficiarul a depus cererea de plată pentru Schema de Plată Unică pe Suprafaţă - SAPS - pentru anul 2016 şi faptul că au fost finalizate controalele şi verificările administrative asupra Cererii de Plată a Beneficiarului, până la data emiterii adeverinţei), conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb