OVES Enterprise investeşte 1,5 milioane de euro pentru dezvoltarea afacerii

G.B
Companii / 17 februarie 2022

Mihai Filip, CEO OVES Enterprise.

Mihai Filip, CEO OVES Enterprise.

OVES Enterprise, companie de dezvoltare de software din Cluj, şi-a bugetat, pentru anul în curs, investiţii de 1,5 milioane de euro pentru dezvoltarea de produse, achiziţii de companii şi realizarea de parteneriate strategice, pentru a susţine dezvoltarea pe pieţele internaţionale şi dublarea cifrei de afaceri în 2022, la 30 de milioane de lei, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, OVES Enterprise a făcut deja un prim pas în această direcţie, la începutul anului, intrând în parteneriat cu compania englezească OutThink, dezvoltatorul primei platforme din lume de management al riscului uman în domeniul securităţii cibernetice. Compania românească va dezvolta mai multe module integrate ale soluţiei OutThink, contribuind la crearea şi completarea segmentelor de Machine Learning (ML - Învăţare Automată) şi Artificial Intelligence (AI - Inteligenţă Artificială) ce ajută la stabilirea profilurilor angajaţilor / utilizatorilor.

"Acest parteneriat reprezintă un catalizator al eforturilor depuse în ultimii ani de a îmbunătăţi calitatea serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri şi de a diversifica natura proiectelor implementate. Viziunea comună a celor două companii asupra identificării nevoilor clienţilor, inovaţia tehnologică şi dorinţa de a face lucruri diferite faţă de ceilalţi sunt câteva elemente care ne-au motivat să pornim împreună la acest drum", spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise.

OutThink a pus bazele unei noi categorii de management al riscului uman în domeniul securităţii cibernetice, adoptând o abordare complet diferită, ce foloseşte Machine Learning, procesarea limbajului natural, psihologie aplicată, telemetrie software şi integrarea sistemelor de securitate, pentru a identifica atitudinile şi comportamentele indivizilor pentru a înţelege, măsura şi gestiona riscul uman individual în interiorul companiilor.

Noul parteneriat face parte din strategia OVES Enterprise de a-şi diversifica portofoliul de soluţii şi competenţe, în direcţia accesării de proiecte mai sofisticate, ce vizează integrarea de tehnologii noi, din sfera inteligenţei artificiale şi big data.

O altă direcţie avută în vedere de OVES Enterprise anul acesta pentru diversificarea portofoliului de competenţe şi soluţii oferite este achiziţia de companii mai mici, dar cu know-how şi expertiză în soluţii complementare celor deja dezvoltate de ei şi în utilizarea de noi tehnologii care permit, în cele din urmă, livrarea de produse tot mai bune şi mai avansate din punct de vedere tehnologic.

"Am achiziţionat, anul trecut, două firme mai mici, principalul obiectiv fiind accesul la resursele de care acestea beneficiau. Pentru anul în curs, obiectivul nostru este achiziţia a încă 2 - 3 companii cu sfere de competenţe în zonele de securitate cibernetică, Machine Learning şi inteligenţă artificială", mai spune Mihai Filip.

Planul investiţional din acest an se înscrie în extinderea prezenţei la nivel internaţional şi accesarea de proiecte mai complexe la companii din ce în ce mai mari.

OVES Enterprise a deschis, recent, la Munchen, Germania, primul birou în afara ţării, ca parte a strategiei de extindere la nivel internaţional ce vizează prezenţa în 5 ţări până la finalul anului: Germania, SUA, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie şi Spania, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb