P3 Logistic Parks a finalizat proiectul de spaţii de cazare dezvoltat în cadrul P3 Bucharest A1

S.B.
Companii #Construcţii / 18 aprilie 2022

P3 Logistic Parks a finalizat proiectul de spaţii de cazare dezvoltat în cadrul P3 Bucharest A1

P3 Logistic Parks ("P3") a inaugurat, la începutul acestui an, clădirea de spaţii de cazare pentru personalul angajat din parcul logistic P3 Bucharest A1.

Proiectul este localizat în centrul parcului, în imediata apropiere a restaurantului cu auto-servire şi, împreună cu acesta, vine să completeze lista de facilităţi oferite companiilor din cadrul parcului. Ideea care a stat în spatele dezvoltării acestui proiect a venit din nevoia de a întâmpina criza de forţă de muncă cu care se confruntă chiriaşii. Încă de la inaugurare proiectul a fost un succes, gradul de ocupare fiind de 100%.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: "Cererea pe segmentul de spaţii logistice şi de depozitare rămâne în continuare dinamică. Aşadar, este foarte important, pentru noi ca şi dezvoltator, să ne adaptăm cerinţelor şi nevoilor în continuă schimbare ale partenerilor noştri şi să îi susţinem în aplanarea problemelor cu care se confruntă din cauza crizei de forţă de muncă. Noua facilitate oferă un grad sporit de confort pentru persoanele cazate şi sperăm astfel să contribuie şi la retenţia angajaţilor pe termen lung. În acelaşi timp, mă bucur să văd că iniţiativa a fost apreciată şi bine primită în rândul clienţilor şi că am reuşit astfel să înregistrăm gradul maxim de ocupare chiar înainte de livrare."

Clădirea are o suprafaţă construită de aproximativ 2.000 m², cu 63 de camere de cazare mobilate şi utilate cu frigider, TV, aer condiţionat şi wi-fi. La fiecare etaj există o bucătărie şi o spălătorie, iar la parter este o zonă socială, cu acces direct la o zonă de recreere special amenajată. Capacitatea totală a unităţii de cazare este de 252 de persoane, iar unul dintre chiriaşi este ID Logistics, compania care oferă servicii de logistică grupului francez Carrefour, care a închiriat o suprafaţă totală de 687 m2.

Paul Niţă, Director General ID Logistics, declară: "Pentru ID Logistics este foarte important să oferim servicii de cea mai înaltă calitate clienţilor noştri, de aceea oamenii şi calitatea mediului de lucru sunt prioritare pentru noi. Echipele alocate fiecărui depozit variază în funcţie de volumele operate în fiecare spaţiu, iar pentru depozitele din cadrul parcului P3 Bucharest A1 este nevoie de un număr consistent de operatori (produse alimentare cu şi fără temperatură controlată, cu rulaje foarte mari). Avem şi noi provocările noastre cu lipsa forţei de muncă sau cu retenţia angajaţilor, iar P3 a venit la timp cu această idee de a dezvolta un proiect multifuncţional de spaţii de cazare şi restaurant cu autoservire chiar în cadrul parcului logistic. Noua unitate de cazare se pliază foarte bine pe nevoile noastre, permiţând astfel atât creşterea confortului cât şi a productivităţii colegilor cazaţi acolo. Dincolo de avantajele oferite, ne bucurăm să întâlnim o echipă de profesionişti, deschişi şi flexibili, care acordă atenţie sporită atât chiriaşilor cât şi echipelor operaţionale din cadrul depozitelor."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb