Parteneriat "Coty" - IBM pe cinci ani

Alina Vasiescu
Ziarul BURSA #Internaţional / 1 decembrie 2005

Compania americană "Coty" Inc., producătoare de cosmetice, a semnat cu IBM un contract privind serviciile de aprovizionare la nivelul a 14 ţări din America de Nord şi Europa. Acest parteneriat, încheiat pe o perioadă de cinci ani, urmăreşte să reducă semnificativ cheltuielile "Coty", optimizînd astfel procesele de aprovizionare a companiei.

IBM va achiziţiona pentru "Coty" bunuri şi servicii în domenii precum consultanţă în afaceri, turism, mentenanţă pentru sistemele informatice, tehnologie şi telecomunicaţii, marketing şi logistică. Esenţială pentru acest proiect este implementarea soluţiei IBM de aprovizionare Procure-To-Pay, care va fi integrată în sistemele "Coty". Soluţia IBM va permite comandarea produselor prin intermediul Internetului, în mod automat, monitorizarea atentă a modului de derulare a comenzii şi plata eficientă a furnizorilor.

"Acest acord cu IBM va facilita efortul < Coty > de a-şi transforma afacerile şi de a crea o sinergie la nivelul mărcilor sale, crescînd în acelaşi timp gradul de profitabilitate", a declarat Bernd Beetz, preşedintele "Coty" Inc.

Proiectul va fi derulat în Franţa, Marea Britanie, Germania, Olanda, Austria, Belgia, Italia, Spania, Irlanda, Portugalia, Elveţia, Monaco, Statele Unite ale Americii şi Canada în următoarele 15 luni.

În ultimii ani, "Coty" şi-a dezvoltat rapid afacerile de bază prin intermediul achiziţiilor şi al unei creşteri organice. Oficialii companiei aşteaptă ca economiile de capital derivate din contractul recent semnat să susţină în continuare procesul de creştere a firmei, urmînd să fie investite în mărcile sale sau în finanţarea altor achiziţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb