Peste 141.100 de elevi au participat la programul "Iniţiativa Şcolară Kraft Foods România"

Ziarul BURSA #Cultură / 28 iunie 2004

Programul educaţional în domeniul nutriţiei sănătoase - "Iniţiativa Şcolară Kraft Foods România" a ajuns la a V-a ediţie. Derulat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, acest program comunitar a angrenat pînă astăzi peste 141.100 de elevi din Bucureşti şi alte 12 oraşe.

Obiectivul programului este educarea copiilor de vîrstă şcolară în spiritul unei alimentaţii sănătoase. La începutul fiecărui an şcolar, sînt distribuite în şcoli materiale educaţionale: fiecare elev primeşte o carte de poveşti intitulată "Şi eu mănînc sănătos!", iar învăţătorii primesc un set de 14 fişe didactice. Alături de predarea unor lecţii vizînd educarea elevilor pentru o nutriţie sănătoasă, se lansează anual un concurs şcolar de creaţie sub titlul "Şi eu mănînc sănătos!". Elevii sunt invitaţi să deseneze şi să scrie pe această temă, lucrările lor fiind jurizate la nivel de şcoală şi sector/oraş.

Elevii cîştigători din fiecare oraş şi învăţătorii lor vor beneficia de o tabără de o săptămînă la Poiana Braşov, unde, timp de 5 zile, alături de un antrenor de sport şi de un regizor, vor mînca sănătos, vor face sport şi vor monta o piesă de teatru avînd ca temă "Lumea Nutriţiei".

Un nou instrument de diseminare la nivel naţional a informaţiilor din program îl constituie şi lansarea în 2004, în premieră, a site-ului educaţional: www.lumeanutritiei.ro, care atrage interactiv atît elevii, cît şi familiile acestora. Jocurile educaţionale pe tema nutriţiei, posibilitatea de a citi "on-line" cartea de poveşti, regulamentul concursurilor, galeria premianţilor ediţiilor precedente, cîntecul sunt doar cîteva din atracţiile acestui site.

Kraft Foods România este o filială a Kraft Foods Inc, a doua mare companie din lume din domeniul produselor alimentare. Kraft Foods comercializează, în peste 150 de ţări, mărci de renume cum ar fi: cafeaua Jacobs şi Maxwell House, brînza Kraft, biscuiţii Nabisco, crema de brînză Philadelphia, preparatele de carne Oscar Mayer, cerealele Post şi Ciocolata Milka.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb