Peste 180 de persoane puse sub supraveghere judiciară, în perioada 29 mai - 5 iunie

Elena Deacu
Anticorupţie / 7 iunie 2015

În perioada 29 mai - 5 iunie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 185 de persoane şi au fost înregistrate 23 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 46 de persoane pe numele cărora a fost dispus arestul la domiciliu, faţă de 137 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar şi faţă de 2 persoane pe numele cărora a fost dispus controlul judiciar pe cauţiune. Sunt desfăşurate activităţi de supraveghere şi faţă de 3 persoane, pe numele cărora a fost dispus controlul judiciar pe cauţiune.

Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 23 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită, în 5 cazuri, cu arestarea preventivă, în 5 cazuri cu executarea pedepsei cu închisoarea, într-un caz cu măsura condamnării cu suspendarea executării pedepsei, într-un alt caz cu măsura arestului la domiciliu, iar într-o situaţie a fost înlocuită cu măsura internării într-un centru educativ.

De asemenea, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu arestarea preventivă în 6 cazuri, cu executarea pedepsei cu închisoarea în 3 cazuri, iar într-o situaţie a fost înlocuită cu măsura internării într-un centru de detenţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb