Peste 400 de farmacii Dr.Max se deschid în România

C.B.
Miscellanea / 11 februarie 2020

Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group

Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group

2020 este anul în care Dr.Max intră oficial în viaţa românilor cu peste 400 de farmacii în toată ţara, acoperind cele mai importante oraşe şi zone geografice. Printre alte oraşe de pe harta României, Dr.Max va fi prezent în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov şi Constanţa, se arataă într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

După o analiză detaliată a nevoilor consumatorilor români în ceea ce priveşte piaţa de retail a farmaciilor, Grupul A&D Pharma a decis să raspundă nevoilor pieţei cu două branduri distincte: Dr.Max şi Sensiblu. Lanţul de farmacii Sensiblu va continua, astfel, să răspundă nevoilor clienţilor din mediul urban, în căutare de produse de frumuseţe şi wellness, prin oferte premium, locaţii de top şi servicii de cea mai bună calitate, în peste 200 de farmacii din ţara noastră. Cu această nouă strategie de retail, A&D Pharma îşi propune să devină lider pe piaţa de profil din România.

Începând de astăzi, misiunea brandului Dr.Max este să ofere cele mai bune produse la preţuri accesibile, în toată România, punând accent în special pe nevoile pacienţilor cu afecţiuni cronice, ale seniorilor şi ale tinerelor mame.

Totodată, în farmaciile Dr.Max fiecare client poate beneficia de oferte speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max.

Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group, a declarat: "Vrem să contribuim la îmbunătăţirea nivelului de sănătate, pornind de la nevoile reale ale consumatorilor care se află în centrul modelului nostru de business. Acest lucru se reflectă în tot ceea ce reprezintă brandul Dr.Max: un raport excelent calitate-preţ, proximitate, oferte personalizate şi servicii de relaţii cu clienţii la cele mai ridicate standarde. Sperăm că românii vor descoperi în Dr.Max un partener de încredere pentru o viaţă mai sănătoasă, un partener care le oferă produse şi servicii de calitate la preţuri accesbile. Prin tot ceea ce facem, ne dorim să devenim prima alegere a oamenilor atunci când vine vorba de achiziţionarea de produse farmaceutice."

Brandul Dr.Max este prezent şi în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia şi Italia şi are acelaşi obiectiv de a contribui la îmbunătăţirea nivelului de sănătate a consumatorilor, oferind o gamă extinsă de medicamente şi servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul să inoveze şi să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluţii pentru o viaţă sănătoasă, cu produse de calitate la preţuri accesibile.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Bună seara! Am o întrebare: la Alba- Iulia nu deschideți Farmacie? Ar fi o idee genială zic eu deoarece ar fi în centrul Țării și s-ar putea face și distribuție mai ușor să zic așa TIMISOARA... Cluj .În cartierul nostru chiar este nevoie de o Farmacie și azi am discutat intr-o ședință civică și eu dispun de un spațiu comercial de 100 m pătrați dotat corespunzător si un spațiu pt. depozitare de 200 m pătrați disponibile începând cu ,15.03.2020. si o chirie de 1200 de euro.negociabil.Telefon 0745590979.MULȚUMESC.

    1. La munca...

      Câtă generozitate din partea doamnei...

    O sa murim mai linistiti acum ca e dr. Max langa noi

    Ne-ati indobitocit cu atata reclama peste tot. Ati aparut ca barurile dupa anii 90.

    Aveti grija cu farmaciile astea, la orice alt magazin daca ma razgandeam sa cumpar ceva, cat eram inca in magazin, pe motiv ca vreau sa cumpar altceva, mi se anula bonul si plateam diferenta.

    Astia se comporta ca si cum: ai fost fraier si te-ai grabit, la revedere. 

    Dar de ce nu mi s-a spus: avem sampon si la cantitate mai mare la diferenta de 3 lei...  

    Farmacie cu politica de comunism! 

    buna ziua!am un spatiu de 30mp in orasul tg carbunesti,jud gorj,la strada principala,centru.daca sunteti interesati de locatie am ceva poze pe adresa de facebook Zorila Sorin.multumesc!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb