Peste 500 de profesionişti aşteptaţi la conferinţa internaţională despre inovarea şi digitalizarea domeniului juridic

G.U.
Comunicate de presă / 16 noiembrie 2020

Peste 500 de profesionişti aşteptaţi la conferinţa internaţională despre inovarea şi digitalizarea domeniului juridic

Legal Accelerators, conferinţă şi expoziţie internaţională online pe tema inovării şi digitalizării în domeniul juridic, va avea loc în 26-27 noiembrie cu peste 500 de profesionişti aşteptaţi în public, conform unui comunicat de presă. Mai mult de 30 de experţi internaţionali în domeniul juridic şi al tehnologiilor de vârf din domeniile IT şi conexe vor susţine prezentări şi workshop-uri în cadrul evenimentului organizat de o echipă din Cluj-Napoca şi desfăşurat pe o platformă dezvoltată de IT-işti români din Sillicon Valley.

Până în acest moment şi-au confirmat participarea peste 30 de speakeri, iar printre prezenţele confirmate se numără:

Sabin Sărmaş - Preşedinte, Autoritatea pentru Digitalizarea României

Traian Briciu - Preşedinte, Uniunea Naţională a Barourilor din România

Trevor Faure - CEO, Smarter Law Solutions

Mercedes Brown - UK Community Engagement Manager, International Legal Technology

Association

María Jesús Gonzalez-Espejo - Vice President, European LegalTech Association

Vasile Ţiple - Head of Legal & Compliance Automation, UiPath

Adrian Măntoiu - Managing Director, Wolters Kluwer România

De asemenea, pe scena digitală vor urca şi reprezentanţi ai Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, precum şi decanii celor mai importante facultăţi de Drept din România, notează sursa citată.

Mai multe informaţii despre toţi speakerii confirmaţi se găsesc pe legalaccelerators.com/speakers.

Temele abordate de speakeri vor include inovarea în domeniul juridic, inteligenţa artificială şi tehnologia blockchain în domeniul juridic, securitatea cibernetică, protecţia datelor, etica serviciilor juridice, etc.

Legal Accelerators nu se adresează doar celor familiarizaţi cu domeniul Legal Tech, ci tuturor profesioniştilor din domeniul juridic, specialiştilor în IT, experţilor în noile tehnologii, antreprenorilor care doresc să se dezvolte profesional şi să beneficieze de cele mai recente instrumente din domeniu.

Conferinţa, programată să aibă loc iniţial fizic, în Cluj-Napoca, a fost mutată online din cauza actualei pandemii. Evenimentul se va desfăşura pe o platformă digitală specială în cadrul căreia participanţii vor putea interacţiona în grupuri sau în privat, în spaţii digitale dedicate.

Potrivit comunicatului, evenimentul va include şi o expoziţie în cadrul căreia companii tech de top îşi vor expune produsele, aplicaţiile şi soluţiile tehnice şi vor face prezentări la standuri digitale.

Legal Accelerators va aduce pe scena digitală şi momente de socializare şi relaxare, inclusiv un concert online la care vor avea acces toţi participanţii înscrişi şi o degustare de bere la care vor avea acces doar cei care optează pentru biletele Full Event Pass, până miercuri, 18 noiembrie, ora 23:59.

Agenda orientativă a evenimentului, alături de subiectele pe care speakerii le vor aborda în cele două zile de conferinţă şi programul momentelor de socializare şi relaxare pot fi consultate aici: https://legalaccelerators.com/agenda/. Programul final va fi publicat astăzi, 16 noiembrie.

Mihai Cărăbaş, avocat partener în cadrul Cărăbaş, Lungu - Societate Civilă de Avocaţi, fondator al Legal Accelerators, a declarat: "Legal Accelerators este un eveniment care consolidează poziţia Clujului ca un centru major de inovare tehnologică şi de excelenţă academică. Oraşul s-a aflat, de altfel, printre finaliştii concursului pentru desemnarea Capitalei Europene a inovării în 2020. În mod tradiţional, şcoala de drept a Universităţii Babeş-Bolyai este considerată printre cele mai bune din ţară, această reputaţie fiind dublată, în ultimii 15 ani, de cea a unui centru de excelenţă în zona IT şi a noilor tehnologii. A fost oarecum natural să le aducem pe cele două la un loc şi să imaginăm un creuzet unde aplicaţiile şi soluţiile din domeniul noilor tehnice vin să schimbe radical modalitatea în care serviciile juridice sunt oferite, felul în care profesioniştii din domeniul juridic şi din administraţia publică interacţionează cu cetăţenii."

Biletele pentru Legal Accelerators pot fi achiziţionate accesând legalaccelerators.com/tickets.

Studenţii beneficiază de 50% reducere din preţul biletelor. De asemenea, membrii Uniunii Naţionale a Barourilor din România, Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, International Legal Tech Association şi European Legal Tech Association beneficiază de 30% reducere, conform sursei citate.

Conferinţa Legal Accelerators este inclusă în programul de pregătire şi perfecţionare continuă a avocaţilor. Astfel, toţi avocaţii care profesează în România vor primi puncte de pregătire profesională care se vor acorda după încheierea conferinţei, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A. - Institutul Naţional Pentru Pregătirea Şi Perfecţionarea Avocaţilor.

Potrivit sursei citate, partenerii evenimentului, confirmaţi până la acest moment, sunt: ILTA - International Legal Technology Association, ELTA - European Legal Tech Association, Wolters Kluwer Romania, Europe Future Summit, Liquid Legal Institute, Tech&Law Israel, Autoritatea pentru Digitalizarea României, Uniunea Naţională a Barourilor din România, Baroul Cluj, Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România, Facultatea de Drept - Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept - Universitatea de Vest, Timişoara, Facultatea de Drept - Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Iaşi, Facultatea de Drept - Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept - Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu, ELSA - Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept, Consiliul Local şi Primăria Cluj-Napoca, Filiala Cluj-Napoca a Asociaţiei Europene a Studenţilor în Drept - ELSA, Centrul Cultural Clujean, Cluj IT Hub, Rubik Hub, Societatea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice şi Private, Legal Hackers, EBAN - European Business Angels Network, Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, ThinkUp Academy.

Proiectul Legal Accelerators este realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Discursurile din cadrul evenimentului se vor desfăşura exclusiv în limba engleză.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb